Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(12)

Obsahy(1)

Aby se dostala k profesorovi, kterého podezírá z účasti na tragédii svojí rodiny, jde Mia na lékařskou fakultu. Jenže se brzo zaplétá do světa biohackingu. (Netflix)

Recenzie používateľa CheeseFigure k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2020) (S01) 

Zaujímavý mix teen romantiky, sci-fi a krimi-trileru. Hlavná postava mi moc sympatická nebola, i keď jej správaniu rozumiem a chápem ho. Šesť epizód a ich dĺžka je na jednej strane ideálne, na druhej to má chyby. Ideálne je, že to rýchlo ubehne a nemá to zbytočnú výplň. Tou chybou je, že postavy a ich vzťahy sa poriadne neprekreslia (napríklad Miini spolubývajúci, ktorí tam sú, sú symaptickí, dôjde aj k menšiemu posunu, ale ináč nič). Taktiež niektoré veci môžu pôsobiť urýchlene. Taktiež nemám rád ten súčasný trend, kedy seriáli končia s otvoreným koncom. Mňa tá prvá séria zaujala aj bez toho. Na 2. sériu by som klikol tak či onak. Ale zas, aby som neklamal, cliffhanger to bol zaujímavý. ()

Série 2 (2021) (S02) 

Kvalitatívne na úrovni prvej série. Trochu mi vadili zo začiatku zmeny vo vzťahoch medzi postavami (vysvetlené Miinou amnéziou, takže proste musíme ako diváci prijať, že Jasper je ten dobrák, i keď v minulej sérií vykonal teroristický čin. Ako 2. séria ale plynula, tak mu to aj odpúšťame). Čo sa týka ostatných vedľajších postáv, tak Chen-Lu a Ole sú stále rovnaký (i keď mám pocit, že trochu viac v úzadí oproti prvej sérií), zato Lotta si prešla istým vývojom, čo chválim. Čo sa týka konca, ten je taký, že je to uzavreté, ale keby tvorcovia chceli, tak môže stvoriť aj tretiu sériu. Či bude uvidíme, ak nie, tak by nevadilo. S koncom, aký sme dostali, som celkom spokojný. ()

Reklama

Reklama