Reklama

Reklama

Nebezpečné lži

  • USA Dangerous Lies
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Starý bohatý muž zemře a odkáže svoje sídlo nové opatrovatelce. Vtáhne ji tak do spletité sítě nedůvěry, podvodů a vražd. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (40)

Hemlock 

všetky recenzie používateľa

Pravděpodobnost této zápletky je opravdu mizivá, ale budiž, to bych ještě zkousnul. Nezkousnu ovšem žánrové zařazení filmu, protože se v žádném případě nejedná o horor a thriller to připomíná jen vzdáleně. Navíc zprvu sympatické postavy se začnou chovat úplně debilně, až si říkám, kde je vlastně práh manželské tolerance - zřejmě by přesně mířený kopanec do manželovi prdele byl brán jako rasismus. Záporák byl fajn a dům opravdu pěkný, takže dávám dvě hvězdy a více se k tomuto snímku vracet určitě nebudu - 35%. ()

JADIM 

všetky recenzie používateľa

Nech si hodí diamantom každý, kto si nemyslel, že z tohto filmu bude typický horor, kde dom šikanuje svojich nových majiteľov. Žáner "Horor" a celé prezentovanie filmu pred jeho premiérou beriem ako konco-aprílový prank, ktorý ma nachytal. Vzišla z toho mierne Thrillerová Dráma, ktorá mi zvláštnym správaním pripomínala film Uteč z roku 2017 a všetci, čo to videli vedia, ako sa to skončilo. Ako Dráma to však fungovalo, aj napriek pár stupiditám a nelogických situácii. Celkom často sa tam niekto z ničoho nič objavil, akoby sa teleportoval (to mal byť ten horor?). No malo to celý čas čo ponúknuť a tie rozhovory ma naozaj bavili. Pri Netflixe úctyhodný štandart. Namiesto "Horor" tam však patrí "Dráma" :) 7/10 (Videné 12.5.2020, Originálne znenie) ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Nic víc než prachobyčejné drama s kriminální zápletkou říznuté thrillerem. Žádná pořádná atmosféra, snad až na posledních pár minut se to zlepšilo. Spíš zůstává řada otazníků a pachuť z překombinovaného scénáře. Ženské osazenstvo podalo jakžtakž slušné výkony, ale jinak zůstávám u názoru, že jde o podprůměrnou záležitost. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

5252 hodnotenie sme sa obaja rozhodli priradiť spoločne v improvizovanom kine každý vo svojom domove a voľba padla na film ktorý bol omylom označený niekým z Netflixu ako horor. V úvode sa zmiešaný pár v ktorom biele dievča pracuje na zmeny a teda aj v nočnych a jej kakaový priateľ studuje na vysokej škole stane obeťou lúpezneho prepadnutia počas ktorého čierna perla karibiku zachráni ľudí pred bielym lupičom. Dvojica sa cez lúpež prenesie a dievča opatruje chorého BIELEHO muža ktorý umrie vo veku 88 rokov. To si všimol môj súputník kinosálami ktore sú už dlho zatvorené. Týmto spôsobom si Netflix svoju liberálnu gender ideológiu uz takmer splnil, ale k dokonalosti trochu chybalo a tak bola vyšetrovateľkou prípadu ŽENA. Ak niekomu moje komentáre vadia úplne ho chápem, mne vadí rasová diskriminácia a nasilu vtláčaná rovnosť, ktorá opäť spolu so slabymi hercami pokazila nie až tak zlý námet. Príbeh je totižto obyčajnym trilerom bez väčšieho napätia a prekvapenia a tak zapadne do sedého podpriemeru filmov z produkcie spominanej streamovacej služby ()

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Na první pocit je to takový nezáživný. Celkově se však jedná o rafinovaný, napínavý, rychle utíkající přímočarý drama, který závěrečným vygradováním vyvolal velmi příjemný pocit. Nevím teda jestli to bylo tím filmem, nebo tou hromadou čokolády, co sem k tomu sežral... Ale každopádně mi pak bylo fajn. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (4)

  • V čase 31:11 je možné nad cestou vidieť vlak SkyTrain. V skutočnosti na tejto ulici (Pender & Homer) žiaden vlak nepremáva. (JADIM)
  • V čase 28:17 do Leonardovho (Elliott Gould) domu prichádza koroner (angl. coroner), no od r. 1976 Chicago nemá koronerov, ale tzv. "medical examiners". (JADIM)
  • Při smutečním přípitku si lze všimnout na fotografii skutečného herce z mládí Elliotta Goulda. (Pepes749)

Reklama

Reklama