Reklama

Reklama

Letuška

(seriál)
  • USA The Flight Attendant (viac)
Trailer 2
Dráma / Mysteriózny / Thriller / Komédia
USA, (2020–2022), 11 h 58 min (Minutáž: 42–48 min)

Tvorcovia:

Steve Yockey

Predloha:

Christopher A. Bohjalian (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrajú:

Kaley Cuoco, Merle Dandridge, Nolan Gerard Funk, Michiel Huisman, T.R. Knight, Zosia Mamet, Rosie Perez, Colin Woodell, David Iacono, Michelle Gomez (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(16)

Obsahy(1)

Temně komediální thriller, inspirovaný celosvětově úspěšným románem Chrise Bohjaliana, pojednává o tom, jak se může celý život změnit během jediné noci. Letuška Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) se probudí ve svém hotelovém pokoji v Dubaji, s příšernou kocovinou z předchozí noci a mrtvolou ležící vedle ní na posteli. Protože se bojí zavolat policii, pokračuje ve svých ranních aktivitách, jako by se nic nestalo, a přidá se k ostatním letuškám a pilotům cestujícím na letiště. V New Yorku je vyhledána agenty FBI, kteří se vyptávají na její nedávné mezipřistání v Dubaji. Zoufalá žena, která stále nedokáže poskládat střípky z oné osudné noci dohromady, začne přemítat o tom, jestli by mohla být vrah. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie používateľa CheeseFigure k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2020) (S01) 

Kaley Cuoco a jej postava úspešne ťahá tento seriál, ktorý má ale viac dielov ako potrebuje. Niektoré postavy majú zaujímavé dejové linky, ktoré ale nikam nesmerujú, pôsobia neuzavreto alebo sú uzavreté neuspokojivo. Taktiež sa tvorcovia mohli viac pohrať s postavou Mirandy, lebo jej vývoj mi príde zvláštny. Ale ináč pohodový oddychový seriál so zaujímavým vizuálom, pár vtipnými momentami a fajn úvodnými titulkami. ()

Série 2 (2022) (S02) 

Druhá séria ma bavila menej. Kde nastal problém? Vec prvá, nebavili ma tie veci v mysli, kde sa Cuoco bavila sama so sebou. Zo začiatku to bolo ešte fajn, ale čím viac sme sa blížili ku koncu, tak ma to nebavilo a pri záverečnom zúčtovaní to priam rušilo. Druhou vecou bola tá jej kamarátka právnička, ktorá mi bola nesympatická. Bola nerozhodná a vždy, keď začala rozprávať, tak mi liezla na nervy. Vec tretia, toho, kto za tým všetkým stojí som uhádol v úvodných epizódach. Vec štvrtá, samotná hlavná postava. Kaley Cuoco je fajn a dostáva body za herectvo ale Cassie jedná spontánne, nelogicky. Mám pocit, že scenáristi ju nechali takto sa chovať, aby pokazila čo sa dalo a seriál tak natiahli na osem epizód. Vec piata, Miranda. Ja som si tú postavu obľúbil a chcel som vidieť jej viac. Nakoniec mám ale pocit, že sa tu vyskytla len preto, lebo ju sem ,,museli" nejak zapojiť. Viem, znie to ako by to bol odpad, ale malo to aj dobré momenty. Kaley Cuoco je sympatická, len jej postava je biedne napísaná. Miranda poteší. Aj napriek tomu, že bolo jasné, kto je záporák, tak bolo zaujímavé rozmotávať záhadu ohľadom toho, o čo vlastne ide. A frajer tej právničky, ten hacker, je super postava, ktorá pôsobí, že má celý čas na saláme. A nie je to odpad, lebo napriek všetkým negatívam to nenudilo a dalo sa to pozerať. ()

Súvisiace novinky

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (viac)

Reklama

Reklama