Reklama

Reklama

Herman

Krátkometrážny / Horor / Sci-Fi
USA, 2019, 15 min

Obsahy(1)

Během času stráveného se svou rodinou na pláži, nalezne malý Evan v písku podivnou figurku. Vezme ji sebou domů a od té chvíle se okolo něj i jeho nejbližších začnou dít podivné věci. Může za vším stát Herman, jak figurku pojmenovala jeho sestra, nebo je to předzvěst něčeho mnohem děsivějšího? (SOLOM.)

Recenzie (2)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Asi nejpěknější na celém tomto krátkometrážním kousku je samotné moře a pláž, no a ještě bazén u domu. Příběhově je to však hodně ploché, atmosféra až na pár nepatrných záchvěvů stagnuje, pořádně se ničeho hororového nedočkáme a malé holky v plavkách mě vážně nerajcují. Škoda, že si s tím tvůrci více nepohráli, tohle je vážně podprůměrná záležitost. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Malý chlapec pri hre na pláži objaví v piesku figúrku o ktorej mu jeho sestra povie že je to postava menom Herman...pravdu povediac v porovnaní s filmom Mignonnes ktorý dosť rozvíril hladinu už tak nepokojných filmových vôd je v tomto krátkometrážnom filme chlapcova odhadom 13 ročná sestra v bikinách podstatne menej oblečená ako kočičky v spomínanom filme, v tomto prípade sa však správa normálne a nie je jediný dôvod prečo by to malo niekoho znepokojovať. Znepokojivý je iba nič nehovoriaci dej tohto filmu. ()

Reklama

Reklama