Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Ve třetí sérii spolu začnou v reálném životě chodit nedávno stažený Nathan a Nora, zatímco se snaží zničit Freesvětí. Mezitím digitální kopie Nathana ožije v Lakeview, kde spolu s Ingrid zkoumá alternativní cestu. Aleesha je povýšena na manažerku a najde na pracovišti novou lásku, a osamělý Luke hledá práci v Šedé zóně. (Prime Video)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Upload si udržel laťku, kterou nastavila druhá série, což znamená že kouzlo jedničky je definitivně pryč, ale stále to není úplný průšvih. Některé linky jsou rozjety celkem zajímavě a docela by mě zajímalo jak s tím tvůrci hodlají nadále pokračovat. Pokud tedy bude další série…60% ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

UPDATE po tretej sérii: Seriál naozaj prešiel z čistokrvnej komédie a satiry dnešnej doby do skôr dramédie, čo už začína byť trošku nasilu a hlavne sa bojím, že skúša trpezlivosť fanúšikov, aby sa nakoniec nestalo, že skončí predčasne. Inak je to po technickej stránke stále fajn, aj keď vidieť, že na rozpočte už šetria a prvá séria jednoducho zostáva neprekonaná. Myšlienka, ktorú tu otvorili a skončilo to v poslednej časti je naozaj zaujímavá a zároveň znepokojivá, lebo je to až neskutočne realisticky, s prihliadnutím na správanie sa veľkých firiem, spracované, tak očakávania sa vysoké, uvidíme, čo z toho nakoniec vznikne. Radšej by som bol ale, keby sa vrátilo k prvej sérii, ktorá bola ďaleko viac odľahčená. ()

Reklama

Galéria (23)

Reklama

Reklama