Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou tohoto brutálního akčního filmu je dobrý mimozemšťan, který se ukrývá v těle agenta FBI Lloyda Gallaghera. Ten na své pozemské misi musí zničit jinou mimozemskou bytost, která stále vniká do nových lidských těl a své nositele mění na agresivní šílence... (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (102)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Kto má rad Temného Anjela, musí sa mu páčiť aj tento film a i keď ja k tým fanúšikom nepatrím, tento film mi sadol. Podľa mna sa o horor nejedna a ide len o čistú akčnú scifi jazdu. Ale naháňačky boli slušne stvárnené, akčné sceny tiež a ten vtipný podtón pri niektorých scénach mi prišiel úžasný. Ja som sa bavil a aj keď žiadni kriteri tu neboli  aj tak mal film čo ponúknuť. Je tu cielená zábavnosť, dravá akčnosť i pokus o ľútosť nad niektorými postavami a tak napríklad nad Claudiou Christian som tú ľútosť pociťoval. Prial som si, aby tu tá postava bola dlhšie, čo sa, ale nestalo. Potom som zbadal  Lin Shaye, ktorá je v tejto dobe braná ako horrorova babička, no tu bola skôr na začiatku a zas jej to pristalo. I keď u mnohých je zafixovaná ako tá prechodová cesta u Insidious, ja si ju nepamätám z Kriterov, ale  smrť prichádza v bielom či Chillerama  tam už o nej viem. Celkom pohodový film, ktorý odporúčam každému, kto má aspoň trocha rád scifi. Slabé 4*. ()

kosta73 

všetky recenzie používateľa

TAJEMNÉ ZLO mi připadne, jako béčko snažící se chvílemi tvářit, jako áčkový film. V porovnání s filmy TEMNÝ ANDĚL a ZLOMEK SEKUNDY, ke kterým se to tady pořád přirovnává, mi tento snímek připadne nejslabší ( čti nejméně zábavný ) a neustálé přestupy zlého mimozemšťana z těla do těla mi nakonec už skoro lezly na nervy. Nicméně MacLachlan byla jistě velmi šťastná volba, je až úchvatné kolik tento herec dokáže obličejem vyjádřit aniž by hnul brvou. Již kvůli jeho výkonu se vyplatí si film sehnat. ()

Reklama

Bauer 

všetky recenzie používateľa

Když sem tento film viděl asi před 8 lety, tak jsem z něj byl úplně vedle.Po čase jsem se k němu vrátil a bohužel to nadšení nějak vyprchalo.Ale věřím , že v roce 1987, to musel být hit.Film má neuvěřitelně hustou atmosféru, děsivou hudbu a celkem dobré herecké výkony i přesto , mi stačí když to tak na další 2 roky neuvidím. ()

fcreading 

všetky recenzie používateľa

"Vidí niečo, chce to, ukradne to." Keď mu vtom niečo bráni, zabije to. Režisér Jack Sholder, známy predovšetkým Freddyho pomstou, sa nám ale pekne predviedol. Herecké obsadenie Kyle MacLachtan známy predovšetkým zo seriálu Tales from the Crypt, zahral si v dieli Carrion Death, nám predvádza dobrý výkon, svoju rolu mimozenšťana zvláda asi najlepšie zo všetkých zúčastnených. Spomeniem ešte Dannyho Treja, ktorý si zahral minirolu väzňa a tá jeho vtipná hláška: ,,Hele hyppíku, co to tady děláš!" následne ho zato zastrelil mimozenšťan, ktorého nazval hyppíkom 80 percent. PS: Claudia Christian je sexy striptérka :). ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Mimozemšťan vydávajúci sa za agenta FBI Lloyda Gallaghera prenasleduje na Zemi nebezpečného vesmírneho kriminálnika, ktorý sa svojvoľne prevteľuje a pácha ťažké zločiny. Má slabosť pre Ferrari, dobrú rockovú muziku a absolutne pohŕda zákonmi. Americký akčný sci-fi horror "Tajomné zlo" natočil v roku 1987 béčkový režisér Jack Sholder. Do úlohy agenta Gallaghera obsadil herca Kyle MacLachlana. Ten so svojou výraznou tvárou a nevšednou mimikou pôsobí vskutku ako keby bol z inej planéty. ** ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Během úvodní honičky se u černého Ferrari střídavě mění 2 poznávací značky. (Fenk)
  • Raketa “M72 LAW“, ktorú vystrelí John Masterson (Clarence Felder) na policajnej stanici, by v skutočnosti neexplodovala, pretože je vyrobená tak, aby po zasiahnutí cieľa na vzdialenosť bližšiu ako 10 metrov nevybuchla. (Raccoon.city)
  • Počas prenasledovania auta značky Ferrari na začiatku filmu jeho logo mizne a znovu sa objavuje, čo sa deje niekoľkokrát. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama