Reklama

Reklama

Dom milosrdných sestier

  • Česko Dům milosrdných sester (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobu vysokoškolských radovánek nepokazí ani nerudná a zapšklá správcová na kolejích. Navíc parta studentek je také pěkně pomstychtivá. Jenže když při nevinném žertíku tuto správcovou jedna z dívek omylem zastřelí, přestává legrace. Vystrašená děvčata tělo staré ženy ukryjí a doufají, že se po ní nikdo nebude shánět. Vždyť to byla samotářská osamělá žena. Jenže co když nebyla tak zcela osamělá? Jaké skrývá tajemství pokoj v podkroví domu? Co se plíží po chodbách? A zatím co na parádní party se domem otřásá hudba, dívky jedna po druhé mizí. (IFA movie)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (69)

Nin 

všetky recenzie používateľa

Nepříliš dobrý horor. Dialogy občas šustí papírem a většina holek neumí moc hrát. Když se pak rozjede finální večírek, je film občas vtipný... ale spíš ne záměrně. Dá se na to koukat, ale i v rámci starších hororů průměr. Trochu strašidelné to začne být až v posledních minutách. (5/10) ()

Jimmi 

všetky recenzie používateľa

Nadpriemerny slasher som vcera zhliadol:) Ani neviem co by som mu mal vytknut..snad nie velka roznorodnost smrti.....taka sekerka by sa tam urcite hodila na par "zarezov" na porisko. konanie postav a ine casto kritizovane veci v hororoch bolo miestami take hororove..ale mne sa to paci...sak tak to ma byt:) ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Dorothy Slaterová je správkyňa privátnej ubytovne pre vysokoškolské študentky. Je to stará, nepríjemná žena. Internátu vládne pevnou rukou. Sedem šibnutých študentiek, čo sú u nej ubytované, si chce z nej vystreliť. Ich hlúpy žart sa nečakane obráti na tragédiu. Nechtiac pani Slaterovú zabijú. Jej mŕtve telo ukryjú a akoby sa nič nestalo, usporiadajú rozlúčkový večierok. Počas neho ich však začne jednu po druhej likvidovať brutálny zabiják. Kto je tento tajomný vrah, ktorý chce pomstiť smrť Dorothy Slaterovej? ** ()

raimi 

všetky recenzie používateľa

Krásnej pohodovej osmdesátkovej slasher, který občas překvapí nějakou pěknou vizuální finesou. Spousta koček bez podprdy. Úžasnej power pop band 4 Out of 5 Doctors, jehož vály hrály na párty. Mořské prasátko! A hlavně hudba Richarda Banda, kterého mám hodně rád, ale tímhle filmem u mě stoupl do závratných výšin. Ta melodie pod závěrečnýma titulkama, to je soundtrackový nebe. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Ak patríte podobne ako ja k tým, ktorých pôvodný HALLOWEEN nechával dosť dlho chladných a až neskôr docenil jeho kvality, nechápete ako k hroznému FRIDAY THE 13th mohol niekto natočiť pokračovanie a dobre spravil pretože sa z neho stala vaša najobľúbenejšia séria a SLEEPAWAY CAMP vás tiež rovnako neohúril a len postupne narážate na vydarené vyvražďovačky bez nejakého pokračovania ako BLACK CHRISTMAS alebo THE BURNING, tak Vám dávam na vedomie, že THE HOUSE ON SORORITY ROW je tým najlepším trestuhodne zabudnutým slasherom na aký som do teraz natrafil, ktorý neuchváti mordami ale kvalitnou réžiou akou sa v tomto žánri len tak nevidí, výbornými hereckými výkonmi neznámych tvárí a solídnym príbehom s napínavým koncom určite. A ak som si nepustil záverečný song od The London Philharmonic Orchestra minimálne 10x za sebou, nech mi ruka odpadne (a sakra =) ale aj tak to bolo dosť). ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (21)

  • Režisér Mark Rosman si vo filme zahral účastníka večierka hrajúceho na klavír. (beso74)
  • Za první víkend promítání film vydělal přes 600 000 dolarů. (Chatterer)
  • Keď sa Morgan (Jodi Draigie) prehrabáva v skrini pani Slaterovej (Lois Kelso Hunt), opakovane vyberá zo skrine tie isté veci. (44. min.) (beso74)

Reklama

Reklama