Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Za ranného šera nájdu v Prahe mŕtvolu zlodeja Toufara s nožom, zabodnutým v chrbte. Inšpektori Bouše a Brůžek navštívia jeho milenku, prostitútku Annu, prezývanú Paraplíčko. Je zrejmé, že skôr ako otvorila dvere svojho bytu, oknom ktosi utiekol. Paraplíčko je teda odvedená na výsluch k šéfovi kriminálky - Radovi Vacátkovi, ale aj keď je šokovaná fotografiou mŕtveho, nič neprizná. (STV)

(viac)

Zaujímavosti (14)

  • Ve filmu zazní dvě písně – „Píseň flamendrů“ a „Hříšní lidé“. Text k oběma napsal režisér Vladimír Sís a hudbu složil Zdeněk Liška. (sator)
  • Pro herce jezdilo ráno auto, někde na určeném místě měli čekat mladší herci, jenže ti tam obvykle nečekali a zalezli do nejbližší hospody. Pak se jelo pro Marvana. Ten, když se řeklo v 7 hodin, tak vylezl 2 minuty před na chodník a čekal. Když auto nepřijelo včas, tak šel domů a už nenastoupil, takže pro něj museli pak posílat auto znova samotný. On totiž nesnášel zápach hospod. (cariada)
  • Postava domácího byla do filmu dosazena dle skutečné postavy domácího, který se snažil vystěhovat z domu režiséra Sequense. (Witta)

Reklama

Reklama