Reklama

Reklama

Mestečko South Park - Season 3 (1999) (séria)


Dva chlapi a horká lázeň (S03E08)

(epizóda)
  • USA Two Guys Naked in a Hot Tub

Recenzie (8)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Homosexuualita, hlúpy policajný zásah a klasický chaos podporený hláškami. Opäť South Park, ktorý si zapamätáte aj vďaka sústredeniu len na jednu postavu, tentokrát Stana, škoda len absencie Cartmana, ktorý by to to svojimi nekompromisnými hláškami mohol posunúť ešte o level vyššie. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Počas meteorického roja, ktorý sa chystali obyvatelia South Parku sledovať na párty u Mackeyho si Stan získa nových priateľov, s ktorými musí presvedčiť políciu, že ich rodičia nie sú členovia sekty ktorá chce počas tejto udalosti spáchať samovraždu...Meteorický roj bol aj v predchádzajúcej časti a nepochopiteľné je, prečo Stanova sestra stráži Cartmana a Stan ide s rodičmi na párty, samozrejme okrem toho aby mohla vzniknúž táto priemerná časť, v ktorej opäť Kenny neumrel. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (9)

  • Na párty sa rozhodnú pustiť si najnovší album od Cher. Skladba, ktorá následne zaznie, je paródiou jej skladby "Believe", ktorá bola v čase vysielania na vrchole hudobných rebríčkov. (Real Tom Hardy)
  • Jimbo sa rozpráva s dvoma chlapíkmi o americkom futbale. Počas konverzácie prebehne niekoľko odkazov. Jimbo povie, že tento rok nemali Elwaya. John Elway odišiel z tímu Denver Broncos v roku 1998, rok pred vysielaním epizódy. Brister vyhral každý zápas, v ktorom hral s Denverom. Denver skutočne v danom roku nastúpil proti Jets. Prehrali však výsledkom 21–13. (Real Tom Hardy)
  • ATF sa obáva, že Mackeyho párty je v skutočnosti stretnutie náboženského kultu, ktorý sa chystá spáchať samovraždu počas pádu meteoritu. Jedná sa o odkaz na kult Nebeská brána a kométu Hale-Bopp. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama