Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kenny je na Halloweena usmrcen. Ruská vesmírná stanice v kombinaci s nevhodně umístěnou lahví worcesterové omáčky ale způsobí, že se promění v zombie. (Netflix)

Recenzie (12)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na Kennyho padne vesmírna stanica MIR a náslledne je počas Halloweenu v South Parku rozpútaná zombie apokalypsa...Mozeeg, já jsem zabil Kennyho, já parchant a paródia na Thriller Michaela Jacksona radia túto epizódu k jedným z najlepších v seriály vôbec. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (23)

  • Wendy všetky svoje vyhrané sladkosti posiela hladujúcim deťom v Nairobi, hlavnom meste Kene. Hoci je Afrika asociovaná s veľkou chudobou, Nairobi je v skutočnosti vyspelé a dobre rozvinuté mesto. (Real Tom Hardy)
  • Postava riaditeľky Viktórie, ktorá sa tu objavila po prvý krát, je vizuálne založená na jednej z vedúcich postáv Comedy Central a taktiež výkonnej producentke South Parku, Debbie Liebling. (Real Tom Hardy)
  • Cartmanov kostým je jasným odkazom na organizáciu Ku Klux Klan. Pán Garrison nosí kostým Marilyn Monroe. Kyle, Wendy a ostatné deti v škole sú prezlečené za Chewbaccu zo slávnej filmovej série Hviezdne vojny (od r. 1977). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama