Reklama

Reklama

Mestečko South Park - Season 1 (1997) (séria)


Posilovač 4000 (S01E02)

(epizóda)
  • USA Weight Gain 4000

Cartman opíše esej z knihy Walden od spisovatele Thoreaua a vyhraje celonárodní soutěž. Za odměnu se má setkat v televizi s Kathie Lee Gifford. (Netflix)

Recenzie (13)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda obsahuje dva skvelé odkazy - manipulácia s ľuďmi ohľadom prípravkov na posilňovanie a že vinu za prehru netreba dávať víťazovi. To by sa mali naučiť športovci, a nielen tí... ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento diel si berie na mušku zaručene účinné výživové doplnky z reklám a robí si posmech ako z nich, tak aj z ľudí, ktorí tieto sajrajty v slepej viere užívajú. Svoj kus koláča si tu ukrojil aj cynický učiteľ Mr. Garrison, sužovaný svojimi osobnými démonmi. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (20)

  • V jednej scéne starostka žartuje o tom, že Kathie Lee Gifford má rada deti najviac vtedy, keď makajú v továrni. V roku 1996 Federálna komisia pre pracovné vzťahy zistila, že oblečenie jej vlastnej značky, distribuované cez Wal-Mart, je vyrábané deťmi. (Real Tom Hardy)
  • Aj keď bola epizóda prvýkrát pôvodne vysielaná ako tretia v poradí, je považovaná za druhú, bola aj vyrobená ako druhá a taktiež v doterajších epizódach je vždy vysielaná ako druhá. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama