Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ilegálne vládne fondy, prísne tajné kódy, heslá najdôležitejších ochranných systémov, vládne tajomstvá a - bilióny dolárov. Presne k nim sa chce za každú cenu dostať charizmatický, prívetivý, ale aj nebezpečný špión Gabriel Shear (John Travolta). Bývalý tajný agent CIA sa bojí o spoločenskú slobodu Spojených štátov, preto v ilegalite bojuje proti terorizmu na vlastnú päsť. Na financovanie nesmierne riskantnej pomstivej vojny proti medzinárodnému terorizmu však potrebuje peniaze. Aby sa dostal k miliardám dolárov z nelegálnych vládnych zdrojov, potrebuje prekonať jeden z najzložitejších bezpečnostných systémov sveta. Preto osloví Stanleya Jobsona (Hugh Jackman), jedného z dvoch najlepších hackerov na svete. Ten žije po rozvode s manželkou v ústraní, presnejšie v hrdzavom karavane uprostred skládky, je zlomený, zatrpknutý a nešťastný, pretože mu súdnou cestou odobrali jeho jedinú dcéru Holly (Camryn Grimes). Gabriel mu dá prostredníctvom svojej pôvabnej priateľky Ginger (Berry Halle) desaťmiliónovú ponuku - Stanley im má pomôcť nabúrať systém a dostať sa k peniazom. Taká ponuka sa neodmieta, najmä ak platí dohoda, že Gabriel mu na oplátku umožní získať späť dcéru a začať nový život. V okamihu, keď sa definitívne dohodnú a spoločne sa prvýkrát ponoria pod povrch nášho reálneho sveta, zistia, že cesta späť nebude taká ľahká. Na elektronickom dne totiž číhajú prinajmenšom rovnako dravé ryby, ako sú oni sami. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (351)

Wormboy 

všetky recenzie používateľa

Poctivy akcnak, ktoreho najvacsim problemom je, ze nedokaze pocas celej dlzky prekonat uvodnu "bullet-timeovu" scenu. Herci su obstojni, no najviac ma potesil na velke pocudovanie Travolta, film ma celkom slusny spad a teda nestihne zacat nudit. Vypnut mozog na zaciatku je vsak nutne :) Inak pohodicka :) ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Slušný akčný thriller o počítačovom hackerovi. Osobne najviac oceňujem akčné scény, ktorých ale mohlo byť určite viac. Dej ma nedokázal nijako strhnúť, ale na druhú stranu sa nedá povedať, že by ma výraznejšie nudil. Práca hackera mi príde celkom zaujímavá, ale tu si myslím, že tvorcovia dali tejto okolnosti pomerne málo priestoru. Záver filmu sa mi páčil, pretože priniesol nečakanú pointu a rozuzlenie. John Travolta ani Hugh Jackman nejak nevynikali. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Deadfish: Operace Fucker! Nuda za veľa peňazí. Film so slušným rozpočtom, ktorý sa vôbec nepodaril. Trocha za to môže aj hlúpy, nezaujímavý scenár. Ale predovšetkým to padá na mdlých hereckých výkonoch hlavných predstaviteľov. Hugh Jackman zatiaľ presvedčivo zahral iba postavu Wolverina v sci-fi sérii "X-Men", Halle Berry si stále myslí, že stačí pekná tvárička a hviezdny John Travolta nevie hrať vôbec. Je to obyčajná vypasená hollywoodska voš, čo žije zo slávy viac ako tridsať rokov starého muzikálu a jednej skvelej úlohy, do ktorej ho obsadil režisér Quentin Tarantino vo filme "Pulp Fiction". Snímok "Swordfish: Operácia Hacker" by za moc nestál ani pri inom hereckom obsadení, ale pri tejto konzistencii šarlatánov to je naozaj bieda. * ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Nejdříve to vypadalo, že je film dělaný na efekt po úvodní scéně jsem se, ale těšil zbytečně. Zbytek filmu byl vlastně o ničem. Ano přínos Halle filmu byl velký a cením si ho jednou hvězdičkou. Pak asi už jen ta super scéna ze začátku a Travolta a jeho úvodní proslov. Filmový chirurgové tuhle operaci moc nezvládli. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Áno , možno je to film málo funkčný pre psychoanalytickofilozfickolaboratórny rozbor a uznávané " propellerHEADY " to nerozbehajú ani na bežiacom statíve. No v tomto prípade 3volty prekročil film, užil si to a Ja s ním. Je cool a patrí len Mne. THX Quentin ! Stretnutie s ním a Oakenfoldom naraz, to by som sa ......Wolverine spolu s Hall môžu strčiť hlavy do sáčku .No a v prípade nesúhlasu Get out of My.. - http://www.youtube.com/watch?v=PzOnZnkCIqM&feature=related. I´m ready ()

Galéria (56)

Zaujímavosti (12)

  • Hugh Jackman bral při přípravě na natáčení kurzy kaskadérského řízení automobilů. (Sethlans)
  • Film byl stažen z kin krátce po teroristických útocích z 11. září 2001 kvůli scénám, ve kterých byly vyobrazeny vybuchující budovy. (Rocky62)
  • Herečka Halle Berry získala ako odmenu 500 000 amerických dolárov po tom, čo vo filme ukázala svoje prsia. (srbak)

Súvisiace novinky

Scénáristou Hitmana…

Scénáristou Hitmana…

25.10.2005

bude Skip Woods. Ten má na svém kontě krom několika minimálně známých projektů také práci na filmu Swordfish: Operace hacker. Otázkou zůstává, jestli dějovou skladbu tak ostře sledovaného projektu… (viac)

Reklama

Reklama