Reklama

Reklama

Ve spárech temnoty

  • Austrália Black Water: Abyss (viac)
Trailer 1

Partia piatich dobrodruhov sa vydáva preskúmať systém podzemných chodieb. Podarí sa im objaviť nádhernú jaskyňu, ale kvôli prietrži mračien zostávajú uväznení pod zemou. A nie sú sami. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (79)

Yoshimitsu 

všetky recenzie používateľa

Máme tu další zvířecí horor ten horor berte opravdu jen v uvozovkách. Není to, ani pořádný survival boj o přežití, na který jsem se těšil. Jeskyně byla docela fajn, ale místama unavovala až uspávala. Krokouš vypadal uvěřitelně a měl takové neviditelné zabíjení. Škoda tohle nebylo úplně povedené. Přeživší postavu jsem hned uhodl, ale nečekal jsem, že se k ní přidá i kartářka. Dávám 40% ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Celkem povedené a podle mě i víc, než předchozí díl (se kterým to má společného asi jen krokodýla). Sice to stále má utahaná místa, ale i tak to má atmosféru, dívá se na to dobře, prostředí jeskyně zapůsobí a má to i slušnou kameru. Snad jen postavy mohly být vymyšlené líp a ne tak kýčovitě. A moc mi tam nesedělo to přehnaně akční finále, když se po zbytek filmu atmosféra vyvíjí pomalu. Ale jinak jsem spokojený. 3* ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ach jo... krásna ukážka toho, ako tuposť môže zabiť celý film. Mám rád animal horory, no ale musí tu byť súlad medzi reálnosťou a mystikou. Ich jasné definovanie pre celý film. V tomto prípade sa však reálne vyobrazený krokodíl bez nejakej legendy a žiadneho mysteriózneho základu správal, akoby práve došiel z menzy s IQ 150. To skrátka bilo do očí. Tým pádom atmosféra takmer žiadna, krokodíl tiež iba pár krát na scéne. No a gore... škoda reči, nula bodov. Ledva podpriemer. 30/100 ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Mne sa viac videl Utes smrti 2010 nez tento film. Je to vyslovene priemerne, nemame zraloka, ale krokousa, este krokousovi jaxi jeblo v hlave, nezije jak obycajne krokodily v lagunach, jazerach a riekach, ale v akejsi jaskyni. Dovod precom tam ten krokous je samozrejme neviem - no a myslim, ze to nevie ani scenarista. Stari herci z Utesu Smrti 2010 su prec, postavy su t uplne nove. Skoda, Traucki ako reziser ma potesil Utesem smrti, toto je uz len taka nudna zivacka : 45 % ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Milujem filmy, ktoré sa odohrávajú v tme, prípadne osvetlené len baterkami a čelovkami. Oči z toho bolia, nič nevidíte, viac počujete a ani ten chudák krokodíl nevedel, že čo skôr. Prečo to tí ludia robia? Prečo to točia? Prečo do toho všetkého riešia aj vzájomnú neveru? Tento film ponúkne viac otázok ako odpovedí. Ale k žehleniu fajn. ODPAD! ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Jedná se o druhý režisérův film o krokodýlech. Tím prvním byla Krvavá laguna (2007). (Duoscop)

Reklama

Reklama