Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ako by ste reagovali, keby vám na mobil zavolala úplne cudzia osoba a vydeseným hlasom prosila o záchranu svojho života? Mysleli by ste si, že ide o kanadský žartík a zrušili by ste hovor? To však neurobil Ryan (Chris Evans), ktorému náhodne zatelefonuje Jessica Matrinová (Kim Basinger) a tvrdí, že ju uniesli neznámi únoscovia a to isté hrozí aj jej manželovi Craigovi (Richard Burgi) a synovi Rickymu (Adam Taylor Gordon). Ryan je pre Jessicu jediným človekom, ktorý jej môže pomôcť. On má zase v rukách jej život i život jej rodiny. V snahe pomôcť im všetkým sa dostane do sveta vrážd a podvodov a to všetko bez toho, aby vedel, kto je v skutočnosti na druhej strane telefónu a čo ho za jeho snahu za záchranu ich životov vlastne čaká... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (410)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Znesiteľný thriller okorenený o celkom slušnú akciu. Ellis je rutinér a dramatický podtext si mohol odpustiť. Navyše práve tým tento film úplne stráca na vážnosti. Zvraty pomerne naivné, ale dobre to odsýpalo a herecky sa to tiež dalo prekusnúť. Navyše Nokia musela pekne siahnuť do vrecka v časoch, keď ich s prehľadom predbieha konkurencia. 70%. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Libový surfař bez handsfree, Basinger s pytli od erteplí pod očima, Yun-Fat Macy bez párátka a učitelsky přísný pohled Stathama jako pojítko mezi snímky Crank a Cellular - v jednom je potřeba udržet adrenalin, ve druhém signál a hlavně víčka.. Ellis natočil lehce zapomenutelnou toboganovou jízdu pro děti, co vás na konci vyplivne do velmi plytkého bazénu a jak praví reklamní slogan, že Nokia spojuje lidi, tak já jsem byl po dobu 94 minut spíše dočasně nedostupný. A myslím, že i kdyby zavolali později, spojení se nezdaří.. ()

Reklama

RHK 

všetky recenzie používateľa

Jen trošku nadprůměrný vcelku napínavý krimi thriller s Kim Basinger, Chrisem Evansem a telefonem Nokia v hlavní roli. Náhodnému mladíkovi zavolá z rozmaděrovaného pevného telefonu na mobil neznámá žena, že byla unesena neznámými muži a potřebuje pomoci. Záhy jsou uneseni i její syn a manžel. K jejímu štěstí se z nevýrazného mladíka stává akční hrdina a navíc - dokáže neztratit mobilní signál... Trailer: http://www.csfd.cz/film/82443-cellular/videa/ ()

gudaulin 

všetky recenzie používateľa

Jen výjimečně lze najít ve filmovém průmyslu tak ukázkový případ product placementu, jako je tenhle filmeček. Nicméně musím uznat, že jsem se u téhle zbytnělé reklamy na NOKII ani trochu nenudil. Výhodou snímku je překotné tempo a rozumná stopáž. Třebaže jsem citlivý na odbytý scénář a nelogičnosti v ději, v tomto případě mi nedostatky tohoto druhu nevadily. Basingerová jako hlavní herecká hvězda přitahuje pozornost asi jako má babička v noční košili, ale ani to není na překážku. Pokud nemáte velká očekávání, dává snímek slušnou šanci na zábavu a představuje lehký žánrový nadprůměr. Celkový dojem 65%. ()

predators 

všetky recenzie používateľa

A pak, že mobilní telefony škodí zdraví... :-))) Svěží jízda od začátku do konce, aneb jak se z obyčejného člověka stane velký hrdina. Tyhle filmy miluju! Skvělé herectvo, kterému prostě nejde nefandit...(tedy alespoň těm kladným :-)) a ikdyž víte, že tohle nemůže dopadnout špatně, nebude vám to vadit. Dojemný a vystupňovaný závěr filmu na nedělní odpoledne + skvělá písnička od Niny Simone - Sinnerman :-) 80% ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (16)

  • Film měl před spuštěním natáčení chvíli „utrum“ kvůli ostřelovači, který terorizoval obyvatele Marylandu a Virginie v roce 2002. (imro)

Reklama

Reklama