Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ako by ste reagovali, keby vám na mobil zavolala úplne cudzia osoba a vydeseným hlasom prosila o záchranu svojho života? Mysleli by ste si, že ide o kanadský žartík a zrušili by ste hovor? To však neurobil Ryan (Chris Evans), ktorému náhodne zatelefonuje Jessica Matrinová (Kim Basinger) a tvrdí, že ju uniesli neznámi únoscovia a to isté hrozí aj jej manželovi Craigovi (Richard Burgi) a synovi Rickymu (Adam Taylor Gordon). Ryan je pre Jessicu jediným človekom, ktorý jej môže pomôcť. On má zase v rukách jej život i život jej rodiny. V snahe pomôcť im všetkým sa dostane do sveta vrážd a podvodov a to všetko bez toho, aby vedel, kto je v skutočnosti na druhej strane telefónu a čo ho za jeho snahu za záchranu ich životov vlastne čaká... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (411)

movie 

všetky recenzie používateľa

Něco tak přervaného nesmysly a logickými peckami, jako je CELLULAR, jsem v "áčkové" kinematografii už hodně dlouho neviděl. Ke všemu tu ještě hraje Kim Basinger! Nevěřím že ta holka měla slabou chvilku, tohle je fakt špatná herečka ... hehehe. Nicméně díky množství komediálních prvků, které snímku ubírají na vážnosti, to nedopadlo tak špatně, celkem to odsýpá a nenudí. I když musím říct, že se Larrymu Cohenovi (scénář) variace na jeho výtečnou TELEFONNÍ BUDKU už prostě moc nepovedla! ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mála filmov, kde Basinger ostala oblečená a dokonca nikoho nepreblafla, pritom Basinger je známa hrou nielen na basu, ale hlavne na trombóny. Inak akčná jednohubka bez brutálne napínavých sekvencií, bez prekvapení, len to preletí, ale cez kratšiu stopáž to naozaj ide svižne a primerane zábavne. ()

Reklama

RHK 

všetky recenzie používateľa

Jen trošku nadprůměrný vcelku napínavý krimi thriller s Kim Basinger, Chrisem Evansem a telefonem Nokia v hlavní roli. Náhodnému mladíkovi zavolá z rozmaděrovaného pevného telefonu na mobil neznámá žena, že byla unesena neznámými muži a potřebuje pomoci. Záhy jsou uneseni i její syn a manžel. K jejímu štěstí se z nevýrazného mladíka stává akční hrdina a navíc - dokáže neztratit mobilní signál... Trailer: http://www.csfd.cz/film/82443-cellular/videa/ ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Ani náhodou vážny a napínavý thriller. Skôr iba prešumiteľná srandička so spústou klišé a oslých mostíkov. Ešte aj niektoré postavy kopírujú kolegov z lepších a slávnejších filmov (Macyho policajt Duvallovho Prendergasta z Falling Down). Kim Basinger nič moc, Chris Evans iba nasilu nastrčený seriálový krásavec. Na druhú stranu, keď to nebudete brať vážne, ale iba ako svižnú 100 minútovú reklamu na Nokiu, pobavíte sa. Hoci určite nie viacej, ako sa bavil producent Dean Devlin po podpísaní zmluvy s ňou. ()

DaViD´82 

všetky recenzie používateľa

Scénarista Telefonní budky nám poněkud zrecykloval svůj předchozí nápad a rutinér Ellis ho zpracoval. Spousta nehorázných klišé, nijaké herecké výkony a antisympatický hlavní hrdina dělají z tohoto snímku skutečně nudnou záležitost. Bohužel ani tradičně výtečný Macy či obyvykle "cool" Statham nemají šanci snímek odtáhnout na svých bedrech, jelikož i oni se zde topí ve vodách průměrnosti. Nezajímavý snímek, který nic nového nepřináší a i to stokrát viděné nabízí ve formě horší než-li konkurence. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (16)

  • Film měl před spuštěním natáčení chvíli „utrum“ kvůli ostřelovači, který terorizoval obyvatele Marylandu a Virginie v roce 2002. (imro)

Reklama

Reklama