Reklama

Reklama

North Hollywood

  • Veľká Británia North Hollywood
Trailer

Obsahy(1)

Michael (Ryder McLaughlin) kašle na školu, pretože chce byť profesionálnym skejťákom. Na doske mu to ide naozaj výborne, čoho si všimnú dve profi esá, ktoré sa zdržali v North Hollywoode za známym a ponúknu mu zajazdiť si spolu s nimi na dráhe. Avšak Miachael prestane novú situáciu emočne zvládať a postupne začne kašľať na svojich dvoch verných priateľov - Adolfa (Aramis Hudson) a Jaya (Nico Hiraga), s ktorými sa postupne odcudzí. Navyše sa napätá situácia začína vyhrocovať i medzi ním a jeho otcom (Vince Vaughn), ktorý i napriek istým nezhodám ho nadovšetko miluje. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

pencho 

všetky recenzie používateľa

Je vidět že toto byl film natočený mladými skateáky. Přišlo mi že se snaží kopírovat a zachytit stejně dobře tuto subkulturu jako Devadesátky ale jen se prezentovali jako idioti bez komplexních vztahů jak s přáteli tak s partnery. Což také možná část z nich je podle videí na internetu. Proč by to ale mělo udělat dobrý film? Muzika a nějaké scény ukazovali chyby nezkušených filmařů, ale co mne nejvíc štvalo byl scénář, který nejen že z protagonistů dělal idioty, ale vytvářel až schizofrenní a nereálné či naopak jednodimenzální vykreslení mnoha postav. ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Výborná coming out age záležitosť. Ten film má skvelých hlavných predstaviteľov, elegantne vychytanú kameru, super zápletku, morálne posolstvo a netradične vkusnú muziku, avšak do plného počtu mi niečo chýbalo. Slabých päť, alebo mega silné štyri! ()

Reklama

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Film je preplnený cameami rôznych profesionálnych skejterov – zakladateľ Baker Skateboards Andrew Reynolds / skejter pre Converse, Independent trucks, Hardies Hardware a Mob Grip Louie Lopez / Kader Sylla / skejt kameraman Davonte Jolly / Sunny Suljic, ktorý hral aj vo filme Deväťdesiate (2018) / skejter pre Supreme Na-Kel Smith / skejteri pre Illegal Civ Zach Saraceno a Kevin White / spoluzakladateľ Fucking Awesome Jason Dill a tiež rocková kapela The Garden. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu aj jeho názov, natáčanie prebiehalo v Los Angeles v štvrti North Hollywood. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama