Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Oakes (Anthony Hopkins) a Kevin Pope (Chris Rock) sú agentmi CIA, ktorí sa usilujú zabrániť, aby sa do nesprávnych rúk dostala kufríková atómová bomba. Jediný spôsob, ako sa im to môže podariť, je predstierať, že sú potenciálnymi kupcami. Kevin Pope ako pražský obchodník so starožitnosťami Michael Turner si získa dôveru ruského mafiána Adrika Vasa (Peter Stormare). Pope predstaví Vasovi Oakesa ako bohatého záujemca o kúpu. Uprostred rozohranej partie Kevin však tragicky prichádza o život. CIA naplánuje vyhľadať Kevinovho blíženca menom Jake (Chris Rock). Dvojičky boli oddelené bezprostredne po narodení a na Oakesovi je teraz, aby zistil, či je Jake schopný vkĺznuť do Kevinovej úlohy a pomôcť dokončiť misiu. Hoci je Jake inteligentný a šikovný, vychovávala ho ulica. A tak premena nebude ľahká... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (322)

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

K najlepším Schumacherovým dielam má síce Česká spojka pomerne ďaleko, no rozhodne sa jedná o jeden z jeho lepších filmov. Narozdiel od iných užívateľov si myslím, že v rámci možností film svoj potenciál využil. Ako akčňák, tak aj ako komédia funguje prekvapivo dobre a ja som sa fakt poriadne zabavil. Na oddýchnutie ako stvorené. ()

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film ve mně vůbec nic nezanechal - po půl nebo třičtvrte roce od spatření absolutně nevím, o čem to bylo... Pamatuju si, že jsem nic moc nečekala a dalo se na to dívat, akorát mi nesedl Chris Rock (já ty rádobyvtipně hláškující afroameričany moc nemusím). On v tom hrál sir Anthony Hopkins? Zajímavé, nevybavuju si jedinou scénu s ním. Tuctový akčně-špionážní thriller, jakých už bylo dost dříve - a lepších. 50% EDIT: Několik dní zpátky byl v TV rozhovor s A. Hopkinsem. Dostal mimo jiné dotaz, jak se mu líbilo natáčení "České spojky" v Praze. Odpověděl ve smyslu, že to byl příšerný film, nejhorší, jaký kdy viděl a už si ani nepamatuje, kde se to natáčelo. Ale Praha se mu líbí a má ji rád :-). Ve světle tohoto prohlášení a utrpení mého oblíbeného herce strhávám hvězdičku! 41% ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Chris Rock je celkom sympatický chlapík, ale ten scenár, čo mu napísali, to bola hrôza. Američania, Rusi, nejakí Juhoslovania a atómová bomba plus jednovaječné dvojčatá, nuž silná kombinácia. Akčná komédia, ktorá ani tak vtipná nebola. Amatér sa chová ako lusknutím prsta ako profesionál, veľmi veľa šťastia v akčných scénach, napríklad v lese, to bolo na mňa veľa. Zviditeľnili sa síce Čechy, ale tento film sa skrátka nedá brať vážne, človek naň rýchlo zabudne. Pripadá mi to ako Béčkový film, až na to obsadenie a fantastickú hudbu. Je to ako ďalší diel o agentovi 007, našťastie tie filmy nepozerám. ()

MM11 

všetky recenzie používateľa

Takový průměr, ukousání nudou nehrozí, ale ve výčtu obdobných filmů byste dosáhli solidního počtu. Schumacher si tentokrát ostudu neudělal, to však neznamená, že by Bad Company něco objevil. To totiž opravdu ne, pro Česko atraktivní nahození příběhu do zdejších reálií je nebývale podrobné a jen málo "znásilňující" (ti, co viděli xXx, ví své), na druhou stranu scénář poskládal stokrát vídané a herecké duo nevypadá dvakrát sehraně. Joel Schumacher je dobrý režisér, ale má prostě pech. ()

F.man 

všetky recenzie používateľa

Nebýt těch několika hlášek a Prahy, tak je to vážně velký propadák. A přitom sestava Schumacher - Hopkins - Rock nevypadá na papíře vůbec špatně. Bohužel Hopkins jako superagent C.I.A. teda nefunguje vůbec a Schumacherova režie je na tom v tomhle případě taky hodně špatně. Nebýt Telefonní budky, která přišla těsně po Bad Company, řeknu že je Schumacher za zenitem, takhle to můžu říct až po ní. Get in the car - bitch. ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (19)

  • Jeden z posledních filmů, který se natáčel ve World Trade Center (dvojčatech). I kvůli tomu byla po teroristických útocích 11. září 2001 premiéra přesunuta o půl roku. (duklak2)
  • Ve filmu je uvdeno, že Kladno je vzdáleno od Prahy přibližně 72 km. Ve skutečnosti je to však okolo 30 km. (Mr.Hudson)
  • Jake Hayes (Chris Rock) nosí hodinky značky Hamilton Khaki Chronograph. (dyfur)

Súvisiace novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (viac)

Reklama

Reklama