Reklama

Reklama

Lovci

  • Česko Bojovnice (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Samantha O'Harová (Megan Fox) je žoldnierka, ktorá vedie skupinu vojakov na ich odvážnej misii zachrániť rukojemníkov v odľahlej časti Afriky. Misia sa však nepodarí a tím uviazne v divočine, kde musia bojovať o prežitie nielen proti neľútostným miestnym povstalcom, ale odrážať aj útoky rozzúrenej svorky krvilačných levov. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (48)

Fifer 

všetky recenzie používateľa

Pamatujete si tu sexy scénu: Megan Fox hledící do kapoty v Transformers? Stejně bizarně na mě působí i tady. Člověk se na tu krásnou modelčinu tvář dívá a nevěří ani na vteřinu, že je automechanikem. A stejně tak nevěříte ani na vteřinu, že by mohla velet týmu NAVY SEALs na operaci kdesi v Africe. Většinu času na hrdiny útočí mafiáni nebo šelmy. CGI zvířata vypadají fakt příšerně. Scénář je neskutečně hloupý. A ty pokusy o cool hlášky: So which one of us bitches is gonna kill you? Haha, very funy. Vlastně to má své kouzlo dívat se, jak je to špatný. Guilty pleasure. ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Nerad to Meganičce dělám, ale nedá se svítit. Jako pointa, že někde v africký prdeli bude řezba mezi drsňákama, teroristama a nasranou lvicí není špatná, ale bohužel tenhle film to nezvlád. Jednak je legrační, že komandu drsných kluků velí holka z komestickýho salonu. Ono ještě možná, kdyby uměla alespoň tu drsňačku zahrát, ale to Meg nezvládla a bohužel uřž to není ta sexy kost z transformers, nechápu proč se každá hollywodská holka nechá dojebat na plastice. A aby toho nebylo málo tak nám tam běhá digitální tygr, někdy to působí naprosto groteskně. Bassett je zjevně blázen, když si myslel, že spojení Megan Fox, digitální tygr, režisérská impotence a morální apel na konec zafungují. ()

Reklama

bourec 

všetky recenzie používateľa

Tak ten film rejžy mýho oblíbenýho Solomona Kanea není zrovna z nejpovedenějších.Obsazení Megan Fox mi nijak neva.Ovšem natočeno sterilně, s absolutně nepovedenou animé lvicí.A celej ten film je mi stejně fuk,jako kreténský(většinou) komenty strýčka babrala ze smrdutý Ostravy.Vidět se to dá, ale to je tak vše.40%. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Béčkař M.J. Bassett natočil kombinaci válečného akčňáku se survival hororem a už v prvních minutách je všechno špatně. Megan Fox, jako akční badass je ultimátní castingový omyl a z mizerné akce se přechází do ještě horší hororové části, která nejen, že neděsí a nenapíná, ale spíše diváka rozesměje, což je špatně, jelikož se film po celou dobu tváří smrtelně vážně. Nic proti pitomým béčkům, ale musí dokázat zabavit. To Rogue neumí. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Michaela J. Bassetta som v roku 2006 pokladal (vďaka drsným zárezom Pustatina a Mŕtva hliadka) za jedného z najnádejnejších hororových mladých režisérov. Ale potom sa niečo stalo (konkrétne Silent Hill 2 a Solomon Kane) a bolo po talente. Teraz sa vracia s Rogue a musím povedať, že aj keď sa mnohí predháňajú o to, kto napíše ironickejšie recenzie (a trailery plné otrasného CGI boli fakt zlé, to uznávam), nakoniec to nie je katastrofa. Pecka to nie je, no v živote som videl priveľa céčok na to, aby som Rogue hádzal do odpadu (ktorým proste nie je). Od Megan Fox som ako od akčnej hrdinky čakal viac (asi ako jediný na tejto planéte?) a ani zvyšok kastingu nie je najgeniálnejší (špičkoví profesionáli sa správajú ako keby sami nevedeli, čo majú robiť). Starší krokohoror Po stopách zabijaka nebol zázrak, ale 4* si s prižmúreným krokodílom zaslúžil. Rogue sa snaží o to isté (= kombinovať zdanlivo neskombinovateľné témy: zvierací survival horor s obžalobou vojnových zverstiev), lež v danej problematiek sa pohybuje oveľa  ťažkopádnejšie. Levica je v hotovom filme rovnako otrasne digitálna, ako v traileroch, avšak tvorcovia si to našťastie uvedomili a tak ju väčšinu času ukrývajú v tme, čím paradoxne (alebo aj neparadoxne, ide o jeden z častých hororových prístupov tzv. ukrytého zla – viď. Čeľuste, Votrelec atď.) vytvárajú napätie. Občas to bolo nechcene smiešne (unesené dievčatá sa zhodnú na tom, že v živote utekali dosť a teraz sa začnú konečne brániť... a začnú utekať). Palec hore za obskúrnu, no v dobrom nečakanú scénu s istým zvieratkom v prvej polovici. Akčný úvod je trochu atypický, ale vcelku funguje. Rovnako prológ. Zamrazilo ma pri jednom úmrtí, ktoré vôbec nevidíme a práve vďaka tomu ma mrazilo, pripadalo mi to realistické. ()

Galéria (103)

Reklama

Reklama