Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záměna identity přinutí zmateného podnikatele spojit síly s nechvalně proslulým zabijákem známým jako muž z Toronta, který mu má pomoct zůstat naživu. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (155)

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Nehádam sa, že sa jedná o šablónovitú Hartovicu, kde hrá neschopné tupelo po boku badass týpka. Ale dialógy sú zábavné, Woody si tiež evidentne užíva momenty, keď je za totálneho vola, akcia miestami prekvapivo kulervoucí. Ale čo si zapamätám asi jediné je mlátička v gyme s vidlákmi a na jeden shot snáď 7 minút. Mňa toto vždy hrozne dostane, lebo ten film je priemer, to si neklamme. Nemuselo to tam byť a nič by sa nestalo. Napriek tomu, tú námahu si dali a to mi príde veľmi sympatické. Fajn. Príjemne ukončený týždeň. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Man From Toronto" je v podstate film, od ktorého viete čo asi dostanete. Je to Woody Harrelson, ktorý sa často tvári ako keď hrá Arnold Schwarzenegger T-800. Teda v prvom filme. A Kevin Hart je proste Kevin Hart. A dočkáme sa akčnej komédie s dvomi postavami, ktoré sú úplne rozdielne, ale nejakým spôsobom musia spolu fungovať a dať hlavy dokopy. Ako ľahká jednohubka na večerný oddych je film ok. Ale nič viac od toho nejako nehľadajte a nečakajte. A potom si myslím, že budete spokojní. Nepotrebujem od všetkých filmov, aby splnili definíciu kvality a prekonali očakávania. Občas takáto oddychová záležitosť funguje. A tento film pár svojich momentov má. Najmä asi na konci. Máme tu celkom zaujímavé súboje (ale zostrihané absolútne strašne) a aj jednu scénku s autom. A do toho kopec failov zo strany Kevina Harta. Je to taká buddy akčná komédia... ale je to fajn. Na jedno pozretie stačí. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Sabrewulf 

všetky recenzie používateľa

Není to tak dávno, co jsem se u jednoho filmu rozčiloval, že mám alergii na to, když někdo parazituje na určitých filmařských postupech. A hle, je to tu zas, tady se nám pro změnu tvůrce snaží při souboji v posilovně fušovat do Kingsmanů a moc jim to nejde. To ti tvůrci nemají hrdost, že musí takhle okatě obšlehávat něco, co už tu dávno bylo? A fakt nevím, kde přesně, v jaké dimenzi nebo alternativním vesmíru existuje divák, kterého by bavily uječené postavy typu Hart. Vždyť to většinu diváků irituje, tak proč se neustále takové charaktery píšou? Woody tu vypadal nějak divně, sešle a díky tomu mu ta postava vůbec nesedla. Pár hlášek se tam povedlo, jinak to byla bída a humor trapný. ()

Litvicek 

všetky recenzie používateľa

Když si protrpíš určitou stopáž a dostaneš se do souznění ústředního dua a jejich nucené spolupráce, tak už to začíná mít zajímavé obrysy a nádech komedie. Hart je ve všem v podstatě stejně otravný ale sem tam se mu povede udělat výraznější komedii. Tohle sice nebyla jedna z nich ale v konečném souhrnu to byla docela fajn podívaná. Ale nic, co bychom už neviděli a nebo nečekali.. Ale plus dávám rozhodně za finální rvačku v posilovně - Jako od Kingsmana! ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Naozaj veľmi solídna akčná jazda, občas trochu trápny humor a príbeh v zabehnutých koľajách by to mal za 4, keby ho nevyrobil Netflix...už už človek odpustil aj genderovo rovné ospravedlnenie z úvodu vďaka perfektnému záveru, keď tu musí afroamerická rasistická sviňa naplniť liberálne kvóty a povedať, že zabil bielu ženu. Je otázne či je väčší čurák ten dement režisér a scénarista alebo chlapci ktorí sa starajú o český dabing. Pretože ak by povedal v závere že zabil ženu, nik by ani len nepostrehol ako sa hovädá z Netflixu za každú cenu snažia polarizovať spoločnosť, lebo iba takáto spoločnosť sa dá ovládať tak ľahko, že jej odoberiete práva pohybu, zhromažďovania či slobody prejavu a ona nikdy spoločne proti týmto nadnárodným fašistickým spoločnostiam nebude protestovať. Keby si túto rasistickú poznámku afroamerický liberálny retard odpustil, mohli to byť veľmi solídne 4*... ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (3)

  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)
  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)

Reklama

Reklama