Reklama

Reklama

Chris Watts: Spoveď vraha

(TV film)
  • USA The Chris Watts Story (viac)

Obsahy(1)

Keď Chris Watts (Sean Kleier) pred televíznymi kamerami so slzami v očiach prosil o bezpečný návrat svojej nezvestnej tehotnej manželky Shanann (Ashley Williams) a ich dvoch malých dcér, tesne pod povrchom sa skrývali temné tajomstvá. Keď sa príbeh rozšíril, vzbudil vlnu podpory pre zúfalého otca a manžela, ktorý, ako sa zdalo, viedol dokonalý rodinný život. O niekoľko dní neskôr sa však Chris po neúspešnom teste na detektore lži priznal k brutálnej vražde svojej rodiny a pomaly odhaľoval desivé detaily ich smrti. Priatelia a rodina zostali v šoku a hľadali odpovede, keď vyšiel najavo jeho dvojitý život a tajná milostná aféra. Brooke Smith stvárňuje agentku FBI Tammy Leeovú, ktorá pomohla postaviť Chrisa Wattsa pred súd. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

TV film o tom, čo už bolo nakrútené v dokumentárnej verzii. Dvakrát. Ako projekt ID: Chris Watts: Záhadná vražda ID a ako projekt Netflixu: Americká vražda. Obe výborné a film sa im podobá tým, že kopíruje presne to, čo je zachované na záberoch zo sociálnych sietí, z policajného natáčania, z TV natáčania. Herci sa na svoje predlohy maximálne podobajú. Dokumenty ale prinášajú veľký šok, tento neponúka žiaden. Nepochopiteľný zločin je znázornený krátko a sucho a vzhľadom na deti tu nie je ukázané vôbec nič. Film na to nemal odvahu a preto nedokázal vzbudiť také emócie ako dokumentárne verzie. ()

YumiOkami 

všetky recenzie používateľa

hodně se divím tomu, že jsem o tomhle filmu neslyšela dřív. o chrise se teď už moc nezajímám, ale v roce 2020 jsem jím byla úplně posedlá. zajímavý je taky to, jak se mnoho věcí za ty 2 roky vyvinulo. z nichol tam udělali úplnou svatici (i když je to strašná psychopatka) a z chrise chudáčka, který teď, čtete dramatickým hlasem, “vídá jeho mrtvé dcery v těch nejtemnějších myšlenkách….” (a mezitím si píše romantické dopísky s milenkou). všechny ty ultra estetické krimi záběry mi přišly mega vtipný :D ale jinak pěkný shrnutí případu. ()

Reklama

Galéria (76)

Reklama

Reklama