Reklama

Reklama

Chris Watts: Spoveď vraha

(TV film)
  • USA The Chris Watts Story (viac)

Obsahy(1)

Keď Chris Watts (Sean Kleier) pred televíznymi kamerami so slzami v očiach prosil o bezpečný návrat svojej nezvestnej tehotnej manželky Shanann (Ashley Williams) a ich dvoch malých dcér, tesne pod povrchom sa skrývali temné tajomstvá. Keď sa príbeh rozšíril, vzbudil vlnu podpory pre zúfalého otca a manžela, ktorý, ako sa zdalo, viedol dokonalý rodinný život. O niekoľko dní neskôr sa však Chris po neúspešnom teste na detektore lži priznal k brutálnej vražde svojej rodiny a pomaly odhaľoval desivé detaily ich smrti. Priatelia a rodina zostali v šoku a hľadali odpovede, keď vyšiel najavo jeho dvojitý život a tajná milostná aféra. Brooke Smith stvárňuje agentku FBI Tammy Leeovú, ktorá pomohla postaviť Chrisa Wattsa pred súd. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

YumiOkami 

všetky recenzie používateľa

hodně se divím tomu, že jsem o tomhle filmu neslyšela dřív. o chrise se teď už moc nezajímám, ale v roce 2020 jsem jím byla úplně posedlá. zajímavý je taky to, jak se mnoho věcí za ty 2 roky vyvinulo. z nichol tam udělali úplnou svatici (i když je to strašná psychopatka) a z chrise chudáčka, který teď, čtete dramatickým hlasem, “vídá jeho mrtvé dcery v těch nejtemnějších myšlenkách….” (a mezitím si píše romantické dopísky s milenkou). všechny ty ultra estetické krimi záběry mi přišly mega vtipný :D ale jinak pěkný shrnutí případu. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

TV film o tom, čo už bolo nakrútené v dokumentárnej verzii. Dvakrát. Ako projekt ID: Chris Watts: Záhadná vražda ID a ako projekt Netflixu: Americká vražda. Obe výborné a film sa im podobá tým, že kopíruje presne to, čo je zachované na záberoch zo sociálnych sietí, z policajného natáčania, z TV natáčania. Herci sa na svoje predlohy maximálne podobajú. Dokumenty ale prinášajú veľký šok, tento neponúka žiaden. Nepochopiteľný zločin je znázornený krátko a sucho a vzhľadom na deti tu nie je ukázané vôbec nič. Film na to nemal odvahu a preto nedokázal vzbudiť také emócie ako dokumentárne verzie. ()

Reklama

Galéria (76)

Reklama

Reklama