Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(43)

Luz, sebejistá dospívající lidská dívka, náhodou narazí na portál do kouzelného světa, kde se spřátelí s rebelskou čarodějnicí Edou a rozkošným malým válečníkem Kingem. Přesto, že Luz nemá magické schopnosti, sleduje svůj sen stát se čarodějnicí tím, že slouží jako učeň u Edy v Owl House a nakonec zde najde novou rodinu. (Disney Channel)

(viac)

Recenzie používateľa Krnac k tomuto seriálu (3)

Soví dům (2020) 

7,9/10 (v prípade rátania len 2. a 3. série 8,5/10) hodnoteníe som zrazil čisto za slabú znovupozerateľnosť, (čo možno ešte prehodnotím), špeciálne 1. séria je veľa dielov vyložene priemerných až nudných prvú polku čo sa našťastie potom opravilo, hodnotenie série doslova zachránili finálne časti. 2. séria ale šlape jak hodinky, aj keď spomalí nedá sa povedať že by mi tam niečo prišlo vyložene navyše keďže k zápletkám už nedochádza nahodile a vždy sa dozvieme niečo nové o postavách a 3. séria je vyložene film rozdelený na 3 časti. Svet je zaujímavý, magický systém vyzerá dobre len veci z ep1 boli absolútne out of context keďže postavy to celé vlastne len hrali takže nič v ep1 neberte vážne (až na to čo hlavné postavy o sebe povedia). Tých žvástov o propagande bisexuality sa nebojte, autorka tu vychádza z vlastných skúsenosti takže to vôbec nepôsobí nasilu ani umelo. Seriál určite odporúčam len vydržať 1. sériu a 2. bude oveľa lepšia. ()

Série 1 (2020) (S01) 

7,2/10 séria bola dobrá ale nemôžem povedať že by si séria momentálne hodnotenie 81% zaslúžila keďže väčšina dielov je len o tom že Luz, Kráľ alebo ich kamoši spravia dáku blbosť ktorá sa s nimi ťahá celú epizódu. Áno vo výsledku to výusti v neskoršej fáze epizódy dobre ale keď si to porovnám s horšie hodnotenými animákmi ako Horseland kde sa veci viac sústredili na to že postavy prirodzene reagovali na veci okolo seba tak lepšie sa to sledovalo, áno tu je zase lepší celkový príbeh a žiadna s postáv tu není proste dement ale občas to ako sa postavy dostávajú do problémov (špeciálne vo filerových epizódach) vyzerá umelo čím často celá zápletka dielu stráca na hodnote. Ale ak ide o epizódu s riadneho príbehu alebo zápletka je spojená Luzinov učiteľkou mágie je to naozaj dobré. ()

A Lying Witch and a Warden (2020) (S01E01) 

1. epizóda nám ukazuje nádejný svet, parodický prístup k fantasy ale inak je to ťažký priemer. ()

Reklama

Reklama