Reklama

Reklama

25 rokov neviny

(festivalový názov)
  • Česko 25 let neviny (festivalový názov) (viac)
Trailer
Poľsko, 2020, 112 min

Réžia:

Jan Holoubek

Scenár:

Andrzej Gołda

Hrajú:

Piotr Trojan, Agata Kulesza, Dariusz Chojnacki, Jan Frycz, Łukasz Lewandowski, Mikołaj Chroboczek, Andrzej Konopka, Julian Świeżewski, Magdalena Różczka (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Obyčajný život prostoduchého dobráka Tomka Komendy (Piotr Trojan), ktorého snom je stať sa jedného dňa automechanikom, sa obráti nohami naruby po tom, ako bol omylom obvinený z násilnej vraždy a odsúdený k 25 rokom do väzenia. (sochoking)

Diskusia

Skarface

Skarface (hodnotenie, recenzie)

Bohužel Tomasz Komenda již není mezi námi :( ve věku 46 let podlehl rakovině plic. 

na príspevok reagoval Lucjan

Tunheber

Tunheber (hodnotenie, recenzie)

dr.horrible

no to jasně, ale mně jde o to. že tenhle film má markantně vyšší procentuální hodnotu a podle mě by se to mělo odrazit na tom žebříčku a když se csfd rozhodlo, že takhle málo hodnocené filmy do topky dávat budou, tak ať to aspoň funguje pořádně.

Tunheber

Tunheber (hodnotenie, recenzie)

já nechápu jak to csfd funguje, tento film má 89 procent, což znamená, že by měl být v top 50, ale na místo toho je až 240. nejlepší filmy - v těchto příčkách se objevují 85 procentní filmy. Kdo to sakra programoval?

na príspevok reagoval dr.horrible

Súvisiace novinky

Šarlatán má 10 nominací na polské Orly

Šarlatán má 10 nominací na polské Orly

24.04.2021

Polská filmová akademie zveřejnila kompletní seznam nominací pro Polské filmové ceny - Orly v rámci jejich 31. ročníku. Akademici letos vybírali ze seznamu celkem 130 děl, z čehož bylo 31… (viac)

Reklama

Reklama