Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (viac)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (166)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Babysitter: Killer Queen" je absolútne zbytočné pokračovanie. Nemyslím si, že McG urobil lepší film než naposledy, a viac-menej zahodil všetko, prečo prvý film bol dobrý. Teda až na to, že Max je stále veľmi vtipný. S ním som sa úprimne pobavil rovnako ako naposledy. A stále nevieme prečo nikdy nenosí tričko. Najväčšia záhada filmovej série. Čo sa týka ostatného, Bella Thorne je rovnako otravná ako v poslednom filme. Hana Mae Lee ako Sonya v tomto filme zlyháva a mnohé scénky absolútne nemajú žiadnu skutočnú chuť. Vzťah medzi Coleom a Phoebe sú ale celkom úprimné. A majú v sebe celkom príjemnú dávku láskavosti. Plus (toto nie je spoiler, nakoľko jej meno môžete vidieť medzi hercami), Samara Weaving sa opäť ukáže a dá filmu presne to čo potrebuje. Vo svojom komentári na prvý film som hovoril, že scénky medzi ňou a Colom boli veľmi dobre spracované a úprimné, tak prenesie sa to aj do tohto filmu. No potom sa dostaneme k najväčšiemu problému s celým filmom. A ním je Emily Alyn Lind ako Melanie. Toto bola rola, ktorú som jednoducho nemohol stráviť a bolo mi z nej úprimne zle. To že Bella Thorne ide zopakovať svoju rolu a je rovnako otravná pochopím. To, že Melanie v tomto filme potrebuje zo seba urobiť náhradu Bee je pre mňa absolútne nemysliteľné. V prvom momente ako som ju uvidel mi bolo úplne jasné o čo tvorcom ide. A zlyhali v tomto na plnej čiare. Priateľstvo medzi Melanie a Coleom bolo spracované v prvom filme dobre. Nerozumiem, prečo to museli násilne pokaziť v tomto filme. A jej herecký výkon bol skutočne vysoko otravný. Keby som ju nevidel v role, kde preukázala oveľa väčšiu dávku talentu, tak by som ju po tomto filme asi zakopal. Jej postava tu bola podľa mňa maximálne zneužitá a je to hanba. A čo sa týka jej kamarátov, neviem prečo potrebuje tento film kopírovať "Ready Or Not". Má to niečo do činenia s tým, že ide o ďalší film so Samarou Weaving? Alebo to nejako chcú previazať do jedného univerza? Takisto mi na filme vadí, že je tu kopec scénok, ktoré slúžia dokopy len ako pripomienka. - "Pamätáte si túto scénku? Pamätáte si tamto? Nebolo to super? Pozrite sa na to znovu, len trochu inak". Neviem čo viac mám povedať, je to proste zlý film. Pozrite si radšej znovu prvý film. Nestrácajte s týmto čas. Hodnotenie: D+ ()

ondraondra 

všetky recenzie používateľa

McG se tentokrát utrhl ze řetězu víc, než u druhých Charlieho andílků, ale ten jeho osobitý styl vlastně není zas tak špatný. Za ty dva roky, které uběhly od minulého dílu se ze všech postav staly ještě větší karikatury než byly. A vůbec to nevadí. Hlavně Ken Marino tu má boží hlášky. Popkulturní narážky jsou pořád super a divných scén je tu fakt požehnaně. Akorát je škoda že hlavní záporák je strašně otravná, nesympatická mrcha (Na rozdíl od Samary Weaving). Je to prostě klasické pokračování, které už není tak originální jako první díl a taky je ve všem horší. Ale pořád je to fajn zábava. 5/10. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Cole od jednotky dosť vyrástol, no partička vrahov sa mu znova postaví do cesty. Babysitter 2ka je u mňa na podobnej úrovni ako jednotka, čiže nič moc. Vtipné momenty by som spočítal na prstoch jednej ruky a väčšinou sa s humorom až príliš tlačí na pílu. Čo stojí za pozornosť sú však vymazlené killy postáv. Tie naozaj stoja zato a napríklad spôsob odchodu Belly Thorne z plátna len tak nezabudnem. Soundtrack ušiel a pár piesní sadne k momentom na plátne dokonale. Dejový twist v závere spojený s krátkym cameom Samary Weaving mi prišiel dosť hlúpy a nelogický(ostatne tých nelogickostí v deji bolo v tomto sequeli viac). Samara všeobecne chýbala, postava Melanie ktorá ju nahradila je oproti nej dosť otravná a neznesiteľná. Na druhej strane shirtless Max, či Hana Mae Lee bavia stále. Celkovo teda príliš nasilu "vtipná" hororová komédia cielená na teenagerov s pár obstojnými momentami. Fakt je to rovnaké ako jednotka... 40% ()

dO_od 

všetky recenzie používateľa

// Takže mi chcete říct, že všechny blondýnky mají uzavřenou smlouvu s ďáblem? Jo, to by vlastně sedělo. Pokračování Chůvy je každopádně ještě krvavější, ještě víc meta a taky ještě stupidnější než jeho předchůdce, takže i když bych tam našel spoustu věcí, které jsem si užil (Robbie Amell tady předvádí svoje nejlepší herectví, Bella Thorne je pořád hrozně vtipná p*ča a Emily Alyn Lind naplňuje iluzi Samary Weaving do puntíku přesně), bez toho momentu překvapení už to zkrátka nefunguje zdaleka tolik jako minule. 101 minut sice uteklo, ale že bych se nějak ďábelsky bavil, to bohužel ne. Guilty pleasure optikou ledabylých 6/10. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

jednička byla celkem fajn a hodně těžila z momentu překvapení.Tohle dvojka - celkem logicky - nemá a i když se docela snaží,svému předchůdci se nevyrovná.Na druhou stranu je to ale pořád koukatelná ulítlá zábava s trochou toho gore,která v podmračeném odpoledni vyloženě nudit nebude.Snad jen ta Samara,která první díl táhla tu chybí...60% ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kalifornii, konkrétně v Los Angeles, Burbanku a v El Segundo High School ve stejnojmenném městě. Natáčelo se od 14. října do 24. listopadu 2019. (noelcoward73)

Reklama

Reklama