Reklama

Reklama

Final Kill

  • angličtina Assassination Island (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Starnúci Mickey Rome ( Ed Morrone) má už po krk svojej práce. Denno-denne nasadzuje svoj život pre iných a je už z toho mierne povedané nervózny. Jeho šéf Carl Riser (Billy Zane) ho však presvedčí na ešte jednu misiu a potom si už môže užívať svoj zaslúžený dôchodok. Stačí len zaletieť do Kostariky a ochrániť istý manželský pár, ktorý ošmekol mafiu o 8 miliónov dolárov. Hneď po príchode Mickey rýchlo pochopí, že toto nebudú ľahko zarobené peniaze... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

mdf odpad!

všetky recenzie používateľa

Ultra hovadina,ještě jsem takhle rychle film nikdy nepřetáčel.nejhezčí tam byla vila s bazénem.Asi nejdražší na tom filmu byl pronájem vily a honorář Danny Trejo,který se tam mihne. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Hrdinom filmu je pre mňa úplne neznámy Ed Morrone, ktorý si s chuťou zahral starnúceho neurotického protektora, na svojej poslednej, že vraj celkom jednoduchej misii, po ktorej si nechá vyplatiť dôchodok a odoberie sa kdesi do tropického raja, kde si bude vychutnávať biele pláže a miešané nápoje. Chce to len na niekoľko dní dozrieť na manželský pár sprataný kdesi do Kostariky, ktorý len tak mimochodom potiahol mafii 8 melónov. Samozrejme, slová posledná a ľahká sa už vo svojej podstate vylučujú a tak sa ihneď od príchodu začínajú veci komplikovať. Tak toto je moje prvé stretnutie s režisérom menom Justin Lee (v poslednom období dosť vyťaženým), ktoré vo mne zanechalo veľmi zmiešané pocity. Chlapík síce očividne nemá žiadneho bohatého otecka či strýčka a nevie si ani pozháňať bubáčiky, aby si mohol vo filme dovoliť aj niečo ukázať, ale vie do filmu dotiahnuť mená ako B.Zane, D. Trejo či R. Couture či J. Russo. Spolu strávia pred kamerou asi tak 7 minút, ale na plagáte sa samozrejme objavia práve oni. Navyše je tu aj v dnešnej dobe korony vcelku zaujímavá figúrku - v USA známeho lekára a celebritu menom Drew Pinsky, ktorý sa okrem svojich kde akých medicínskych šou preslávil aj vyjadreniami na adresu vírusu (jeho hrozbu na verejnosti sústavne bagatelizoval, až mu ktosi to všetko zostrihal a hodil na Youtube, načo samozrejme podarený lekár požiadal stiahnutie videa, s tým, že ide o jeho duševné vlastníctvo..) A to je asi tak najzaujímavejšie z celého filmu, hoc má film len niečo cez 70 minút čistého času, odsypáva veľmi pomaly, veľa neurotických prejavov hlavného hrdinu (dá sa, ale žiaden DE NIRO), málo akcie, a keď konečne na ňu príde, skončí ako hnusná digitálna prestrelka s Trejom v nemocnici či "neuveriteľný" súboj v kuchyni. Určite nie najhorší film, aký som videl za posledný mesiac, ale čo i len k priemeru to má strašne ďaleko... ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Veľká škoda. S hercami ako Danny Trejo, Randy Couture, Johnny Messner či Billy Zane to mohlo byť jednoduché béčko plné akcie. Namiesto toho je to typické akčné béčko dnešnej doby: bez invencie, bez snahy a takmer aj bez akcie. A keď už aj k nejakej akcii dôjde tak je mizerne natočená(Trejova prestrelka v nemocnici) a hovoríte si že tam radšej ani nemusela byť. Známe tváre sa nezdržia nadlho (Trejo na 1 prestrelku a potom klasicky otrčí kopytá, Zane s Coutureom na 5 minút ktorých si odsedia v kancli a do akcie sa nezapoja; a Messner tiež tak na 5 minút s 1 mizernou bitkou) a hlavnú rolu tu má neznámy Ed Morrone, ktorý neoslní podobne ako celý dej filmu. Strata času a 1* zase len za to, že mám preukázané že môže byť aj horšie. 10% ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama