Reklama

Reklama

VOD (1)

Príbeh bývalého policajného detektíva, ktorý po diskreditácii v práci odíde z mesta a žije v horách. Jeho pokojný život sa však skončí, keď ho jeho bývalá manželka, súkromné očko, požiada o pomoc v prípade vraždy, ktorú údajne spáchal excentrický televízny herec. (TV JOJ)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (63)

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Celkom milá groteska, plná rôznych viac či menej mentálne a morálne deformovaných postavičiek o jednom osvietenom hipsterovi, bývalom chlpatom, snažiacom sa rozlúsknuť jeden vcelku obyčajný prípad, ktorý kde príde tam dostane na búdku a dokonale hrajúcom Melovi Gibsonovi, na ktorého je radosť pozerať a ešte väčšia ho počúvať. ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Bývalý losangeleský policejní detektiv Charlie Waldo (Charlie Hunnam) je přes svojí expřítelkyni Lorenu (Morena Baccarin) a média vtažen do vyšetřování vraždy Moniky Alastair. Mezi hlavní podezřelé patří její manžel, herec Alastair Pinch (Mel Gibson)... Film se může pochlubit slušným hereckým obsazením. Moje hlavní výtka se týká příběhu, který mohl být svižnější. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Obsah nalákal a naozaj som si myslel, že ide len o podcenenú kriminálku. Avšak ono sa z toho vykľula komédia, ale len pokus o ňu, vtipné mi tu neprišlo vlastne nič. Je tu aj nevyužitý príbehový potenciál. Keby šli seriózne do vyšetrovania vraždy navážno, urobili by lepšie. Ale že bol Gibson sťatý na mol je samozrejme najvhodnejšie obsadenie. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

K filmu mě přitáhl Měl Gibson (po letech mě zajímalo jak jsou filmy, kde hraje na tom… jestli jako Bruce Willis třeba…). No. Tragédie to vyloženě není, ale není to hlavně druh filmu co by mě bavil. Tak především si hraje na hrozně stylovou záležitost (líbivě vlezlým soundtrackem, bizarní stylizaci postav, rádo-by chytrým humorem) a přitom je to neskutečně nudné a dlouhé. Také fakt, že ústřední postava je exot, co dostane každou chvíli na budku (a přesto se tváří non-stop namachrovaně), jezdí všude na kole (jen debil jezdí všude na kole), mě neimponuje ani omylem. Takže jednou stačilo. ()

figliar 

všetky recenzie používateľa

Béčková komediálna kriminálka s noirovým nádychom,  ktorá ťaží najmä z hereckého obsadenia. Dej neponúka nič extra prevratné, ale dialógy a situácie, v ktorých sa ocitá skrachovaný detektív Charlie Hunnam sú až tak absurdné, že takmer celý film dokážu zabávať. K tomu vedľajšia úloha ako šitá na mieru Melovi Gibsonovi a vo výsledku sa jedná o film, ktorý splnil očakávania a spríjemnil nedeľný podvečer. ()

Galéria (253)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v júni a júli 2019 v amerických štátoch Georgia a Kalifornia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama