Reklama

Reklama

Príbeh bývalého policajného detektíva, ktorý po diskreditácii v práci odíde z mesta a žije v horách. Jeho pokojný život sa však skončí, keď ho jeho bývalá manželka, súkromné očko, požiada o pomoc v prípade vraždy, ktorú údajne spáchal excentrický televízny herec. (TV JOJ)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (63)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Obsah nalákal a naozaj som si myslel, že ide len o podcenenú kriminálku. Avšak ono sa z toho vykľula komédia, ale len pokus o ňu, vtipné mi tu neprišlo vlastne nič. Je tu aj nevyužitý príbehový potenciál. Keby šli seriózne do vyšetrovania vraždy navážno, urobili by lepšie. Ale že bol Gibson sťatý na mol je samozrejme najvhodnejšie obsadenie. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Ničím neurazí a ničím vyslovene nenadchne. Asi tak by som opísal túto priemernú kriminálku na jedno pozretie s Charlie Hunnamom v hlavnej úlohe a Melom Gibsonom vo vedľajšej úlohe. Kvalitou je film niekde na pomedzí medzi béčkom a "áčkom" a pocitovo presne na 50% a slabé 3*. PS: v rámci Melových filmov je to mierne zlepšenie v porovnaní s MIliónovým Hurikánom, Fatmanom či Nebezpečným. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Pre neznalého fajn krimi, lenže pre nás ostatných, čo máme napozeraný žáner a vieme ako sa to aktuálne točí, tak vraj je jasný od začiatku. Cením ale GIbsona, že konečne dobre a aj zvyšok osadenstva bol fajn. Neunudí, ale mňa to nejak extra nenadchlo. Našťastie pri pár momentoch som sa uškrnul. 2 z 5 ()

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Velmi špatné. S takovou sestavou herců, jsem čekal film o mnoho levelů výš. Mel Gibson je sice dobrý a Charlie Hunnam ujde, ale co je to platné, když příběh je plný soustavných keců a spousty nudy. Nic, fakt nic, kromě Pinchova domu, nestojí za zmínku. Akční thriller si představuju úplně jinak - za prvé, že bude akční, a za druhé, že bude napínavý, toto není ani jedno - a bohužel komedie, nebo parodie to taky není, snad kdyby to pojali, jako drama ...20% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pokus o vtipnú detektívku v štýle Big Lebowski, v ktorej nejaký chcípak (Hunnam), ktorého každý neustále mláti, vyrieši prípad vraždy. Pritom hlavný podozrivý (Mel Gibson) bol tak ožratý pod obraz, že si nepamätá, či svoju ženu zabil. Vtipné to nie je vôbec. Samotný prípad tiež dvakrát strhujúci nie je. Žiadny z hercov nepredvedie nič extra. Poteší, že Gibson sa tu nemihne, ale má celkom veľkú vedľajšiu úlohu. To skôr kráska Morena Baccarinová tu je len vábnička na plagát. Nenapadá ma, čo by som na tejto nudnej, tuctovej a zbytočnej detektívke pochválil. Snáď len to, že na rozdiel od posledných dvadsiatich Willisoviek, to vyzerá ako kompetentne natočený film. 4/10. ()

Galéria (253)

Zaujímavosti (4)

Reklama

Reklama