Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý obchodník Jeffrey stoupá na žebříčku, ale nezůstává mu čas na manželku Marianne, která se věnuje vylepšování jejich bytu. Jednou u nich zazvoní opravář Lucky, příjemný a vtipný chlapík, specialista na všestrannou pomoc ženám v domácnosti. Sám má jednu doma, ale jejich vášeň se vytratila. Mezi ním a Marianne přeskočí jiskra a ačkoliv by to nikdo z nich nečekal, jejich partneři pojmou podezření a nezávisle na sobě začnou své nevěrné partnery sledovat. Při špehování se Jeffrey a Phyllis potkají v hotelu, neznajíc navzájem svou identitu a důvod své přítomnosti. Když se dva manželské páry - jeden starší s bolestnou minulostí a druhý mladší s nejistou budoucností, potkají v bludišti vzájemných vztahů, začíná komedie plná slz, jakou může zinscenovat jen sám život... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (10)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Jo, viem ze Alan Rudolph je jeden z najprehliadanejsich reziserov vobec, jeho filmy ani nemaju dej ... tu vsak stupol vedla, prepadlo to komplet a nuda xmrti : 5 % ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Čo potrebujete vedieť o tejto miernej, voľne štruktúrovanej a sebavedomej ironickej telenovele, v ktorej sa dva páry-jeden mladý a problémový, druhý starší, ale sotva múdrejší, dostanú do sérii bláznivých scén. 4/10 ()

Reklama

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Tohle není ani komedie, ani drama, ani romantický film. Je to prostě blábol, kde se postavy chovají, mluví i přehrávají, jakoby právě utekly z blázince. /17. 4. 2011/ ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama