Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina tínedžerov závislých na technológiách sa dostane do offline tábora. Spoločná turistika v lese bez prístupu k smartfónom však nekončí tak, ako to naplánovali organizátori. Budú musieť bojovať o skutočný život s niečím, čo nevideli ani v najtemnejších kútoch internetu. Tvárou v tvár smrteľnému nebezpečenstvu číhajúcemu v lese objavujú skutočné priateľstvo, lásku a obete. Vyjdú z toho celí alebo v krvavých kúskoch? (dixx)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (167)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Maximálne prekvapenie z Poľska. Z Poľska dámy a páni. U Rusov je človek na extra kvalitu už zvyknutý, ale u Poliakov? No ty vole. To fakt už len zaprdené Slovensko a naši českí susedia nevedia natočiť poriadne hororové fláky? Nevadí. Výborná kamera, pekná výprava, šablóna samozrejme tisíckrát videná s výnimkou originu hlavných záporákov (chýba mi v žánroch sci-fi :) Pekné gore efektíky aj keď na moje pomery by som si ich tam prial viac, asi to bolo Netflixom uzemnené, aby to malo možnosť širšieho nasadenia. Za mňa super a pokračovaniu by som sa nebránil. Dokonca musím priznať, že film je lepší v origináli po poľsky s titulkami ako s obludným anglickým dabingom. Podobná situácia ako pri ruských filmoch, kde jednoducho do úst postáv anglické slová nejdú a v podstate totálne rovnaká situácia pri kórejských, japonských a čínskych počinoch. Ale tak to už je. Jednoducho angličtina k slovanským a ázijským jazykom moc nejde, resp. nie moc ale že vôbec, to snáď ani nemôže byť synchrónne a to už nehovorím o tom, ako to Amíci odfláknu a to som videl už veľa počinov, ktoré predabovávali. Zlaté české a dokonca aj slovenské dabingy, keď už nie originál. ()

raimi 

všetky recenzie používateľa

Ach jo, jak tady mohlo být dobře... Prvních 45 minut jsem se tetelil blahem. Nádhernej vizuál, výborná hudba, sympatický postavy (paní Iza!), skvělý hlášky v zabijácký polštině, lehkost a nadhled, příběh konzervativního střihu bez trapnýho retro pomrkávání, nostalgie po pionýrských táborech- no prostě super. Jen jsem si celou dobu říkal, "kur*a, je to Netflix, doufám, že nepřijdou s nějakýma progresivistickýma sračkama". A voni bohužel přišli. Takže náboženství je fujky, homosexuálové jsou oběti, eutanázie je dobrá, neonacisti musí zemřít. Eergh... Navíc je to tak stupidně a nenápaditě podaný, že ta propaganda z toho smrdí na sto honů. Klišé mi nevadí, pokud slouží příběhu, nemám s nima problém, po originalitě za každou cenu taky netoužím, u lesního slasheru se chci především bavit. Ale proč tvůrci doslovně zkopírovali scény z Friday the 13th Part VII., Wrong Turn 2 a The Ritual (2017), to mně prostě hlava nebere. Ty scény jsou prostě jenom zkopčený, žádný pomrkávání na diváka se nekoná. Divný. Takže ve finále prvotní nadšení kalí stupidní propaganda a zklamání z nevyužitýho potenciálu. Ja pierdolę! ()

Reklama

Radko 

všetky recenzie používateľa

Trochu adrenalínu nikomu nezaškodí. Alebo chvála života v meste. Mladí muži a ženy: nechoďte do lesov. Ani za nič sa nedajte presvedčiť na dobrodružstvo v prírode! V rovinatých rozľahlých poľských lesoch žijú zmutovaní vraždiaci magori! Okrem nich len sfanatizovane násilnícky kňaz, paranoidný strelec, neschopný poliš a ožralskí neonacisti. Čo je vo výsledku jednorazovo vcelku zábavná kombinácia. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Při sledování polského snímku „Dnes v noci v lese nikdo nespí“ jsem měl pocit, že jsem si pustil nějaký starší americký slasher. Není to nic jiného než kopie amerických filmů – úvod s partou, která někam jede, pak se baví, nechybí ani sex, a nakonec se to celé zvrtne. Není zde jediný moment překvapení. Přiznám se, nechci sledovat filmy, které jsem už viděl, jen trochu v jiné podobě. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Adrenalina je názov letného tábora pre mladistvých, ktorí sú závislí na internete. Cez leto ich sem rodičia posielajú, aby si aspoň na chvílu uvedomili, že vonku existuje aj reálny svet. Tento rok sa ale mládež ocitne v obrovskom nebezpečenstve, pretože v miestnych lesoch sa pohybujú dvaja zmutovaní bratia, pre ktorých je najväčšou pochúťkou ludské mäso. - Nečakal som, že by najlepší Hixploitation posledných rokov vznikol v Polsku, ale som príjemne prekvapený. Tvorcovia vôbec netaja, ktoré horory ich inšpirovali, takže z nich rovno okopírovali aj väčšinu vrážd. Postavy sú ako stvorené na zabitie, ale Final Girl je velmi podarená a uveritelne zahraná. V druhej polovici do toho tvorcovia začali nanešťastie ťahať úplne nezmyselné scény z minulosti, ktoré slušné tempo spomalili a na konci už sa to len viac a viac naťahovalo. Dlho som veril, že najlepším Hixploitation hororom v tomto čase bude reboot Wrong Turn, ale ten podla dostupných fotiek vyzerá úplne katastrofálne, takže je dosť možné, že mi bude k spokojnosti musieť stačiť tento kúsok. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (8)

  • Film byl předběžně promítán filmovým kritikům, od kterých získal většinou pozitivní reakce. (Delock)
  • Film byl natočen za 23 dní. (Delock)
  • Film měl být uveden do polských kin 13. března 2020, což vycházelo na pátek. Kvůli epidemii koronaviru však byla premiéra odložena a následně se konala na Netflixu. (Delock)

Reklama

Reklama