Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodiny se sjíždějí na pohřeb, který se koná na Náplavomarce. Viserys vyzývá k ukončení bojů a Alicent se dožaduje spravedlnosti. (HBO Max)

Videá (2)

Z nakrúcania

Recenzie (85)

BROKEN_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Daemon jako vždy fantastický. Pohledy postav nemají chybu. Dialogy výborně napsané. Atmosféra by se dala krájet. V posledních dvou dílech jsou scény s draky vynikající. A znamenitá režie Miguela Sapochnika. Rod Draka si u mě tímto dílem upevnil pozici seriálu z kterého nemůžu spustit oči. Zatím je to naprostá paráda. P.S. Aemond bude skvělá postava.... snad. :-) ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Paradne vystihnuta atmosfera medzi vsetkymi "hracmi" na pohrebe Daemonovej zeny, Spochnik, ktory to reziroval je ozaj majster svojho remesla a v tejto epizode sa prekonal. Vykalkulovany zaver s bielovlasym stryckom bol paradnou sachovou partiou. Raenyra je "husta konzumentka moci". V tejto epizode je tak uzasna kamera, az z toho obcas obdivne mrazilo. Akurat deti oboch "novomanzelov" musia mat z dnesneho pohladu popletene hlavicky, kedze nemohli o ich minulosti tusit ani prd. A zaver z clna v poslednej minute, ktory cely nerativ posunie este inam, uff. Pecka. ()

Reklama

rashaverak 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Laenor si asi zaslouzil definitivnejsi reseni, podobne milosrdenstvi mi na rod draka vubec nesedi. Cele je to chvilemi velmi uspechane, kde hra o truny venovala 8 sezon jedne generaci, zde zda se chteji venovat jednu sezonu jedne generaci a tento dil je prikladem toho ze to tak docela nestihaji. Pokud chteji zahrnout celou rodovou linii az do svrhnuti tak to bude jeste mnoho dalsich uspechanych sezon. Jinak ale paradni dil. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Udialo sa toho vcelku dosť tak poďme po poriadku. Epizóda začína smrťou lady Laenoy. Pohrebná hostina je v dosť pochmúrnom duchu. Jej telo ešte nevychladlo a jej muž Deamon už kláti svoju neter Rhaenyru a jej draka zas uchmatne kráľov syn Eamon, ktorý si to ale odserie lebo mu princovský bastard vyklobne oko. Epizóda sa končí útekom princa Lenora, ktorý finguje svoju smrť a svadbou Reanyry a Deamona. Prevedenie: V   tejto časti sa toho deje tak veľa, že ani nemáte čas sa nudiť. Neskutočne mi nesedí hlavná hrdinka Rheanyra, ktorý po 10 skoku do budúcnosti zostarla tak o 30. Deamon dostáva čo chce a je následníkom trónu. Aj Lenor dostáva čo chce lebo môže ísť trúbiť Panošov za more bez výčitiek. Takže všetci dostali čo chcú, teda až na kráľovnú, ktorá ešte zohrá do konca nemalú úlohu. To cítim. 95% ()

Eleanor05 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konečně to trochu začíná připomínat Hru o trůny, ačkoli její kvality Rod draka ještě nedosahuje. A ten tmavej filtr přes půl epizody si tvůrci taky mohli odpustit... Jinak vím, že všichni milují Rhaenyru, ale já jsem rozhodně Team Hightower. Rhaenyra byla vždycky rozmazlená holka, která si dělala, co chtěla, bez ohledu na své postavení a na povinnosti. Málem si to rozdala se strýcem ještě v pubertě, spala se členem Královské gardy, obě děcka počala mimo manželství. Alicent celý život plnila povinnosti, jakkoli při nich trpěla. Vzala si staršího partnera, nikdy ho nepodváděla, dělala, co se od ní vyžadovalo... Navíc Rhys Ifans a Olivia Cooke jsou z celého obsazení herecky nejlepší. Takže - We Light the Way a doufám, že zbytek série bude alespoň stejně vydařený, jako tenhle díl. 3*. ()

Galéria (70)

Reklama

Reklama