Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Učiteľka skúma zložitosť a dôsledky predátorského vzťahu medzi mladou učiteľkou a jej študentom. Krásna a tajomná Claire je najnovšou učiteľkou na strednej škole Westerbrook High School v Texase. Claire je nespokojná v manželstve so svojou láskou z vysokej školy. Život sa jej však zmení, keď ju Eric, očarujúci americký stredoškolák, ktorý chodí na jej hodiny angličtiny, požiada o pomoc s prípravou na test SAT. Populárny a spoločenský Eric je kapitánom futbalového tímu a je takmer neoddeliteľný od svojich najlepších priateľov. Všetko sa na prvý pohľad zdá byť dokonalé, no Eric je nútený manévrovať medzi školskými povinnosťami, prihláškou na vysokú školu a brigádou, a to všetko popri starostlivosti o svojich dvoch mladších bratov. Keď Claire a Eric začnú spolu tráviť viac času, prekročia hranice a začína sa nevinná hra na zvádzanie. Pre nich, ich priateľov a rodinu je však nemožné ignorovať trvalé následky, ktoré sú dôsledkom Claireiných rozhodnutí. (Disney+)

(viac)

Recenzie používateľa Kacitr k tomuto seriálu (2)

Učitelka (2020) 

Rozehrané to bylo parádně. Ale pak tam padalo tolik nelogičností ! A poslední díl byl opravdu špatný. Fakt byla tak naivní, že důvěřovala "kámošce" kterou znala pár měsíců?? ()

Epizoda 1 (2020) (E01) 

Dobrý výběr ústředních postav. Nick Robinson je neskutečný sympaťák a proto tvůrcům odpouštím, že do role teenagera obsadili kluka, co má dávno po střední. Ale teda Shane Harper fakt vypadá na třicet (slova Erika, ne moje). ()

Reklama

Reklama