Reklama

Reklama

Predávkovanie

(študentský film)
  • angličtina Overdose
Krátkometrážny / Animovaný
Slovensko, 2019, 3 min

Réžia:

Jakub Bondor

Scenár:

Jakub Bondor

Kamera:

Jakub Bondor
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

O zvedavej a hladnej muche, ktorá jedného dňa vletí do bytu. O tom , čo všetko sa môže stať, keď si neprečítate vignetku na fľaštičke jedla, ktoré pojedáte. Pôsobivá féria s využitím rôznych programov a postupov animácie, dominantnou je však klasická kreslená animácia. Film, ako sám autor uvádza, v ktorom sa ťažko určuje čo je prvotným hýbateľom: či hudba (mimochodom celú ju skomponoval sám autor) alebo samotný dej filmu alebo dejová línia filmu. (Festival študentských filmov Áčko)

(viac)

Recenzie (3)

agamazx 

všetky recenzie používateľa

Velmi unikatne a krasne naanimovane. Takisto kvalitne hudobne spravovanie, prvy krat zaznela Kubova skladba v jeho filme. Az na par technickych nedokonalosti sa jedna o delikatny pocin s dusou a iskrou. Obrovsky potencial, ktory je trosku popredu, co je nevyhoda pre ludi, ktori nie su otvoreni novym veciam. Spicy dream sa mi sice pacil o kusok viac, ale Overdose je close second. Talentovany umelec a uzasny clovek. honajz2 - hudbu si skomponoval sam kedze aj on je skladatel, dalsi slovensky obmedzenec ktory si ani nepozrel zaverecne titulky kde je to evidentne napisane, dakujeme za tvoj nazor. ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Animace je v pohodě, začne to celkem slušně, ale hudbu to má jak z nějakých online her na internetu a celkově to mohlo být zajímavější. 2* ()

Reklama

honajz 

všetky recenzie používateľa

Přehlídka použitých programů to možná je, ale děj to nemá, zábavné je to jen nápisem na flašce, jinak je to takové o ničem a bez zajímavější pointy. A ta hudba mi k tomu taky moc neseděla. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené