Reklama

Reklama

VOD (1)

Ochrnutý muž si na pomoc vycvičil opici, ale u zvířete se začne objevovat nečekaná zloba. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (46)

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Asi je škoda, že se Romero proslavil a mnohým je znám pouze jako tvůrce zombie série, když natočil spoustu jiných a dobrých filmů. Jako třeba tuhle adaptaci románu Michaela Stewarta. Druhý opičí horror, co jsem viděl (Kongo nepočítám) a opět kvalitní zářez. Super opička, skvělé herecké obsazení a příjemně napínavá atmosféra. Vyrvěte Romera zombíkům a dejte mu šanci bez nich. ()

matestlust 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně doposud nejslabší Romerův snímek co jsem viděl.Určitě neztrácí na originalitě,co jsem však čekal od velmistra Romera bude určitě jednak parádně vybudovaná atmosféra a zároveň pěkné krvavé gore.Nedočkal jsem se ani jednoho,místo toho jsem pul filmu koukal na šikovnou malou opičku starající se o ochrnutého mladíka-což je shodou okolností asi nelépe koukatelná část snímku.Smějte se nebo ne,ale co se hororové části týče to je děs,ale zbytek je příjemně koukající rodinný flm:). ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Mladý muž Allan Mann zostane po dopravnej nehode kompletne ochrnutý. Jeho kamarát, Geoffrey Fisher, ktorý pracuje vo výskumnom ústave mu daruje malú opičku Ellu. Je vycvičená na to, aby pomáhala imobilným pacientom. Geoffrey jej potajme podáva experimentálne sérium, čo zvyšuje jej inteligenciu. Zároveň však medzi ňou a Allanom vzniká nebezpečné telepatické puto. Snímok "Opičí experiment" natočil v roku 1988 kráľ filmového zombie horroru George Andrew Romero. Film o nadrogovanej vražednej opici je celkom fajn, ale s oživlými mŕtvolami to ide pánovi Romerovi oveľa lepšie. *** ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Vražedná opice“ je snímek, kterým George A. Romero ukázal, že zvládne i jiná témata než zombie, prokázal svou vypravěčskou schopnost, a to i na tématu, které se jeví celkem jednoduché. Ne přímo banální, ale dovedete si představit, jak se to vyvine. Díky dobře zahraným postavám, skvělé opici v hlavní roli a přesné režii, vás bude snímek bavit, i když je na první pohled moc dlouhý. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Po takmer vynikajúcej prvej polovičke (ktorá ma vtiahla do deja) prišlo mierne sklamanie v podobe druhej. Do tej prenikli nedôveryhodné, až nezaujímavé sci-fi prvky o prepojených mysliach a vedeckých experimentoch. Myslím, že ak by sa jednalo o „normálnu“ opicu, ktorá by žiarlila na svojho pána (nesmejte sa, mnohé zvieratá toto fakt majú!!!), bolo by to lepšie a desivejšie. Ale zasa by sa Romerovi ťažšie vysvetľovalo, ako je možné, že geneticky neupravená opica dokáže telefonovať. Plus by ma viac potešilo, ak by majster zombies žánru siahol po veľkom plemene primátov (napr. gorile) a nie po maličkom kapucínovi. ()

Galéria (34)

Reklama

Reklama