Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nebezpečí roste a Jack, Hope a další obyvatelé zasahují. Nové zjištění přivádí Mel do těžké situace. Na konci těžkého dne u soudu se Brie setká s blízkým člověkem. (Netflix)

Recenzie (2)

chrispe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Souhlasím s tím, že tento díl už je jiná káva. Hrdinství v mnoha podobách. Přiznám se, že jsem byla na Brie hrdá, jak dobře to řekla. A trochu si brekla spolu s Mel. A!! Já vím, že bad boyové vždy táhnou ale... Brie a Mike! Brie a Mike! ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konečne výrazné zlepšenie, na ktoré som čakala! Svedčí o tom aj aktuálnych 90% za túto epizódu🙂. Trial by Fire sa podarilo dostať diváka do situácie, kedy sa vyslovene bojíme o našich hrdinov. Nejde "len" o záchranu si holého života pred požiarom, máme tu aj Mel a jej strach a šok z istého zistenia, potom Brie a jej trampoty. Seriál konečne nabral to správne tempo a táto epizóda sa ešte aj venuje stále aktuálnym témam. Hrdinami tu nie sú len hasiči a zachranári, hrdinky sú tu aj ženy, ktoré sa neboja vypovedať pred súdom, hrdina je tu každý, kto nemyslí iba na seba a je ochotný pomôcť tam, kde je to potrebné. British Columbia si toto leto zažila lesných požiarov dosť. Napadlo mi, či neboli použité reálne zábery. Teším sa na ďalšiu epizódu a to je dobré znamenie. Silné 4*. ()

Reklama

Galéria (4)

Reklama

Reklama