Reklama

Reklama

Chřestýš

  • USA Rattlesnake
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná žena zachrání její dceru před smrtícími následky hadího uštknutí. Tahle svobodná matka teď ale musí splatit dluh a do západu slunce zabít neznámého člověka. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (42)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Je pravdou, že Netflix má za sebou aj podstatne slabšie kúsky ako tento tak budem trochu zhovievavejší ako k ostatným jeho filmom. Názov fanúšikov hororu spolu s úvodom zaviedol na trochu inú stopu a kto očakával prenasledovanie rodinky agresívnym štrkáčom či nadrozmerným štrkáčom na spôsob Anakondy dočkal sa niečoho úplne iného. Či to bolo práve najlepšie riešenie tažko povedať, ale tak v poslednom čase som videl hrozné výkony nielen vo filmoch,ale ešte aj futbalistov zo susedného mesta v Púchove a tak nakoniec o pol hviezdičky viac ako by si to zaslúžilo. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Ohraný motiv v rámci žánru nic neznamená, protože neohraný neexistuje, ale v tomto případě se Hilditch vyhnul jakékoliv snaze x krát reczklovanou báchorku na téma "život za život" něčím osvěžit. Zůstala jen vyprahlá nuda, ve které zoufalá matka hledá, koho by krouhla. Carmen Ejogo se sice snaží, ale v tomto případě to je házení hrachu na zeď. 10% ()

Reklama

Hellknight12 

všetky recenzie používateľa

Dopozerané . Zaujímavý nápad ale zas spracovanie nič moc. Príde mi to ako keby režisér nevedel aký film chce natočiť či to má byť horor alebo thriler. Film má 85 min. Film ma prekvapil nápadom pretože na danú tému nie je veľa filmov. Teda aspoň ja ich moc nepoznám. A zároveň má sklamal ako dobre to začalo... Tak veľmi pomaly upadá do priemeru. Výkony hercov hodnotiť nejdem pretože mi príde že sami nevedeli ako sa majú správať a čo vlastne majú hrať. Celkové hodnotenie 50%. ()

Zombiepod 

všetky recenzie používateľa

Dôkaz toho, že Netflix dá dnes prachy kadekomu, na kadečo. Ďalší pseudohoror, ktorý by mal ostať zabudnutý, pretože i napriek krátkej stopáži je to vyslovene strata času. Nulová atmosféra, veľmi slabé herecké výkony, a nemá to ani hlavu ani pätu, o nejakej záhadnej zápletke, či nedajbože lakačkách sa ani neodvážim hovoriť. Jedna hviezda len za celkom dobrý rozbeh, kým som ešte nevedel, aká kravina za z toho nakoniec vyvrbí. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Fakt velka skoda,ze potencial tohto hororu nebol vyuzity,asi taka uvodna polhodina bola vyborna,tesil som sa,ze co bude dalej,ale bohuzial to smerovalo dole vodou a aj ten zaver tvorcovia filmu nezvladli najlepsie,no nic,tentokrat to nevyslo reziserovi,mozno nabuduce,udelim tri slabsie hviezdicky...:-) ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (2)

  • Had, který se ve filmu objevil, je Chřestýš diamantový. (LUKICKK)
  • Když Katrina (Carmen Ejogo) cvičí se zbraní v poušti, sleduje video na YouTube o konkrétní zbrani, kterou si koupila – toto video je pravé. Osoba ve videu je Hickok45, vlastním jménem Greg Kinman. Kanál o střelných zbraních provozuje na YouTube od roku 2007 a za tu dobu nashromáždil více než 4 miliony odběrů. (LUKICKK)

Reklama

Reklama