Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď je Sarah vymenovaná za novú veliteľku vojenskej jednotky v Taliansku, vezme zo Spojených štátov svoju manželku a syna Frasera, aby v prímorskom meste začali novú životnú kapitolu. Fraser cíti, že v miestnej komunite tínedžerov žijúcich na základni asi veľmi nezapadne, až kým nestretne Caitlin... (Arsenal83)

Recenzie (8)

DonBraso 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jestli se to mělo režijně odlišit či být tím až evropským nádechem sám netuším,protože koukat na týpka jak se poflakuje po kasárně a hned na první dobrou si najde "kámoše" a pak se zas poflakuje s hudbou v uších u mě nevyvolává vůbec nic.Grazer vypadá jako dobrý charakter,ale zbytek proč?Kouknu na druhý díl ještě a očekávám neočekávatelný:)Ta tlustější holka,je dcerou Martina Scorseseho.50% ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Horké italské klima s cikádami, vůní sladkého ovoce a teplými noci. Nebo spíš hodně svá látka bez konkrétnější dějové linie s bloumáním po ulicích a vysedáváním na pláži. Nikdo nikam nespěchá, ani postavy, ani tvůrci. Nejen newyorský teenager Fraser Wilson se v příběhu pohybuje mnohdy jakoby nahodile. Musí se popasovat s novými podmínkami svého já na italské vojenské základně, které bude šéfovat jeho matka Sarah, která se do zeleného souká stejně jako jeho (druhá) matka Maggie. Mladé tváře bez hereckých zkušeností, queer tematika, evropský nádech, hodně svobodomyslné pojetí. Tak trochu čekám něco jako obsahově zneklidňující Euforii. Ale uvidíme. ()

Reklama

Skeksis odpad!

všetky recenzie používateľa

Teatrálna pičovina! Neznášam filmy či seriály o ničom. Pozerať sa na drzého kreténa 55. minút mi fakt stačilo. Nerozumiem, čo na tom ľudia vidia. Úplný neokrôchaný debil si skoro hodinu robí, čo chce. Ok, má dve matky, ale ani jedna sa poriadne nestará, čo robí. Niekto by si pomyslel, že mať dve matky je ako výhra v lotérii, ale asi nie. Mať takého syna, tak ho prefackujem, zoberiem mobil, a na týždeň zavriem v pivnici. Ďalej to pozerať nemienim. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na české vydanie knihy Divokí chalani od Williama Burroughsa (The Wild Boys: A Book of the Dead ) čakám už dlhšiu dobu. A tu, hneď v prvom dieli seriálu mi z nej hlavná postava zacituje jednu vetu o naháčovi, ako stojí v dúhe. Burroughs v knihe píše o hnutí mládeže, ktorého cieľom je pád západnej civilizácie. Ako vidieť v prvej časti seriálu, kultúra, ktorej vojenským základniam velia lesby, za synov majú homo naladených pubertiakov, neváhajúcich udrieť vlastnú mater, a na základni prekvitajú znásilnenia a samovraždy, tak taká civilizácia možno zanikne aj sama od seba. Od dobroty a hlavne nudy v dlhodobom blahobytnom dostatku nevie, čo zo sebou. Posúva hranice štandardu do netušených výšok v záujme korektnosti a rešpektovania úplne všetkého a všetkých. No práve v tejto situácii sa dejú znepokojivé signály. Čoho, presne nevieme a netušíme. No sú tu. Najvďačnejšiu nápovedu k ich rozšifrovaniu môže poskytnúť život, správanie a zvyky mladej generácie. Jej vzťahy medzi sebou, k rodičom, a naopak rodičov k potomkom. Zdá sa, že aj o tom seriál je, a nezačal vôbec márne. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama