Reklama

Reklama

Dvaja pátrači: Spy Kids 2

  • Slovensko Spy Kids 2: Ostrov stratených snov (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Od chvíle, keď zistili, že ich rodičia sú tajnými agentmi a potom ich dokonca zachránili z rúk únoscov, sa už z Carmen (Alexa Vegaová) a jejo mladšieho bračeka Juniho (Daryl Sabara) stali ostrieľaní detskí agenti. Proti sebe však nemajú len zloduchov všetkého druhu. Pri záchrane prezidentovej dcéry Alexandry (Taylor Momsenová), ktorá sa ocitla v ohrození života na jednej atrakcii zábavného parku, sa totiž dostali do sporu s konkurenčnými detskými agentmi Garym a Gertie Gigglesovcami (Matt O´Leary, Emily Osmentová). Ich otec Donnagon (Mike Judge) navyše pripravil o miesto Gregoria Corteza (Antonio Banderas), ktorý mal byť vymenovaný do pozície riaditeľa špiónskej organizácie OSS. A aby tých zlých správ nebolo dosť, falošní čašníci počas výročnej večere OSS ukradnú prototyp maskovača - prístroja, negujúceho každú energiu. Nájsť s získať ho späť majú Gigglesovci, ale Carmen s Junim sa nehodlajú vzdať a malou fintou ich pošlú celkom inde. Sami sa potom vyberú po stopách maskovača, vybavení supermoderným zariadením od strýčka Mačetu. Podľa informácií od starého známeho Fegana Floopa (Alan Cumming) navyše usúdia, že za krádežou by mohl byť samotný Donnagon Giggles. Pátranie ich privedie na malý ostrov, v ktorého blízkosti sa strácajú lode. Nájdu tu šialeného vedca Romera (Steve Buscemi), ktorý vynašiel maskovač - negátor energie, ale teraz sa ukrýva v podzemí ostrova pred svojimi vlastnými výtvormi, zmutovanými výsledkami svojich genetický pokusov. Vzápätí, žiaľ, narazia aj na Garyho a Gertie a znovu se s nimi musia stretnúť v boji o maskovač. Na pomoc im bežia rodičia Gregorio a Ingrid Cortezovci (Antonio Banderas, Carla Guginová) a babička s deduškom, ktorí sú, pochopiteľne, tiež špičkovými agentmi. Je jasné, že o ukradnutý prístroj sa na ostrove strhne veľká bitka. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (166)

Melios 

všetky recenzie používateľa

Spy kids ma nikdy nesklamú. Je to skrátka ten typ bizarného béčka, pri ktorom radi vypnete mozog a aspoň nachvíľu nebudete riešit hovadiny, ktoré nedávaju zmysel a prosto si užijete skvelú atmosféru s kruhom ľudí, ktorí to s vami budú vstrebávať. Ak sa na to, ale budete pozerať sami a nemáte zmysel pre sebazáchovu, potom držím palce. Toto sa jednoducho nedá hodonotiť. Buď patríte k ľuďom, ktorí Rodriguezové hovadiny vynášajú do nebies, alebo ich nenávidíte... ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Ľahkosť, vtip a akcia prvého dielu sa do druhého dostali len s odretými ušami. Už úvodná akcia pôsobí infantilnejšie a menej vierohodne ako celý prvý diel a s postupujúcim časom sa situácia veľmi nezlepšuje. Ťažko povedať, čo mi vadilo na druhej časti najviac. Ale asi to bude tá originalita a ľahkosť prvej časti. Druhá časť je totiž všetko to, čo od sequelu očakávame vrátane jeho chýb. Ak sa s nimi zmierite, stále si môžete užiť viac ako 90 minút jednoduchej akčnej zábavy. ()

Reklama

Bauer 

všetky recenzie používateľa

Jednička měla rozpočet 35 milionů dolarů a celosvětové tržby činili téměř neuvěřitelných 148 milionů dolarů, takže bylo celkem jasné, že pokračování musí vzniknout, aby se z toho vytřískali další peníze. Ale sakra, jestli už jednička byla taková kravinka, tak dvojka je už ultra mega volovina. Zatímco předchozí díl byla vážně taková dětská bondovka, tak Ostrov ztracených snů je přeprštěná fantasy pohádka, kde jsou různá monstra a to je právě to, co mi vadilo. Líbíl se mi začátek v zábavném parku, ale potom to šlo rapidně dolů, co se týče tempa .Ale musím zase uznat, že je to zábavnější!!! Za velkou část zábavy může Antonio Banderas. Děti se do svých rolích více vžili a jako agenti jsou vážně dobří. Opět se mi líbili všechny jejich možné vynálezy. Tentokrát měli i protivníka v podobě dvou dalších dětských agentů. Přibyli nějaké další herecké hvězdy. Výborný Steve Buscemi a nebo Bill Paxton. Když to všechno sečtu, tak dvojka je o hvězdičku horší, možná nebýt těch příšer, tak bych dal i ty tři! ()

Radiq odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle už Rodriguezovi nežeru. To ani nejde. Ani jako zábava pro děti. Teda svejm dětem bych to snad úplně zakázal, na takovou blbost koukat. Není to stejně blbé jak jednička, je to ještě blbější. Nechápu, že jim vůbec někdo dal prachy na pokrytí rozpočtu. Tohle si snad na sebe ani nemohlo vydělat a už vůbec nechápu ty další dvě pokračování... Čiré zlo tohle. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Ty si asi myslíš, že sme neschopní starci.“ – „... Hm.“ Človeče, to je bohovský maglajz a mám vtieravý pocit, že ako jednotka, tak dvojka by si zaslúžila skôr 80%, pretože napriek všetkej tej „prehustenosti“ som nemal ani raz (no dobre, možno raz) pocit, že „toto už bolo troška príliš, Robert“. 80% by si však zaslúžila skôr dvojka, pretože síce kráča v zdanlivo nudnej charakteristike „všetkého z originálu minimálne dvakrát viac", ale práve takéto zatlačenie na pílu (od Harryhausena cez lietajúce prezidentské limuzíny až po Stevea Buscemiho, Dannyho Treja, baletné predstavenie alebo tancovanie s desiatimi tajnými agentmi) predsa len skromný originál potreboval. Budem sa ale držať pri zemi a dám len 60%, no s tým, že hoci sa hovorí o Rodriguezovej "detskej filmografii“, že stojí za..., minimálne o prvých dvoch SPY KIDS to neplatí. Má to nákazlivú radosť zo života. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (9)

  • Juniho celé jméno zní Juni Rocket Racer Rebel Cortez. Rocket, Racer a Rebel jsou jména 3 synů Roberta Rodrigueze. (HappySmile)
  • V závěrečných titulcích běží písnička zpívaná Carmen (Alexa Vega ), za ní následují nepovedené záběry a poslední scéna zahrnuje vlastníka zábavního parku (Bill Paxton) a Romera (Steve Buscemi ). (HappySmile)
  • Druhý film natočený kompletně na digitální kameru s progresivním skenováním ve vysokém rozlišení. Režisér Robert Rodriguez koupil 2 digitální kamery potom, co porovnal výhody digitální kamery oproti filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama