Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rosalee Futchová (Kate Bosworthová), mladá žena z malého konzervatívneho vidieckeho mesta v Západnej Virgínii, pracuje ako predavačka v obchode s potravinami a je posadnutá hviezdnou slávou. A raz dostane obrovskú šancu - v súťaži vyhrá rande s hollywoodskym krásavcom Tadom Hamiltonom (Josh Duhamel). Súťaž v bulvárnom denníku vymysleli Hamiltonov agent Richard Levy (Nathan Lane) a jeho manažér s rovnakým menom Richard Levy (Sean Hayes). Ich cieľom bolo napraviť Tadovu zlú reputáciu, všatko však dopadne inak. Tad pri stretnutí s Rosalle zrazu zistí, aký je skutočný svet a život, ba dokonca sa rozhodne, že chce s jednoduchým dievčaťom žiť na vidieku v ústraní. Kým Rosalee si práve splnila svoj najväčší tajný sen, jej najlepšiemu priateľovi a kolegovi Petovi Monashovi (Topher Grace) sa rozpadol život. Pete ju totiž hlboko, beznádejne a tajne miluje. Je jasné, že Tadove plány na život s Rosalee musia byť zničené. Pracovať na tom začnú všetci traja chlapi v ohrození - nielen zamilovaný Pete, ale aj agent s manažérom slávneho herca. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (121)

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Táto akože komédia okolo humoru ani nechodila. Keby tam bol aspoň nejaký plochý humor, ale nič. Je tam tolko srandy ako v márnici. Postavy sú maximálne nesympatické a je vám úplne jedno ako sa budú vyvíjať, lebo aj tak je jasné hneď na začiatku, kde to skončí. A tie dialógy sú maximálne nezáživné. Tak prečo jedna hviezdička? Raz som sa tuším pousmial. ()

Vejrrr 

všetky recenzie používateľa

K velkému udivení vtipné. Normálně bych podobný filmek odsoudil už jen názvem, potažmo obsahem. Ale nějak jsem k němu dostal a vida. Vtipné postavy, situace, dialogy... Jistěže to není nijak hlubokomyslný film, ale pobavil mě. A všichni víme, že to rozhodně není obvyklý stav u moderních amerických komedií.. :) ()

Reklama

kingik 

všetky recenzie používateľa

Mohlo být líp i hůř. Postavy jsou sympatické, ale tvůrci jako by nevěděli, jak s nimi naložit. Nebo to jako mám věřit tomu, že dívka, která až nekriticky zbožňuje svůj herecký idol, se ho nakonec vzdá a rozhodne se pro obyčejného smrtelníka?! Odfláknutý konec, jinak celkem pohodovému filmu hodně ublížil. A kdyby si scenáristé dali větší práci a vymysleli jiné rozuzlení, rozhodně bych neváhal dát 4 hvězdičky. ()

sin34 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ac mam tento zanr rad, tak tohle je neuveritelny blabol a nuda. Nazyvat to komedii mi prijde take trosku zcestne. Cely film je naivni a naprosto nerealisticky. U romantickych komedii jsem zvykly, ze casto vybocuji z normalu, ale to aby se celebrita vyznala, ze podvadela pri ziskavani divky a jeste aby vychvalila sveho soka...to uz je opravdu moc. Davam odpad a me hodnoceni je 0/25 ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Koukal jsem se na to v baru a je to děsná sračka plná nějakejch metrosexuálů a celý to překvapivě končí kýčovitym happy endem. Původně jsem si myslel, že to bude nějaká "fekální" týnejdžrovská komedie ve stylu Prciček a podobně, ale on to byl úplně debilní romantickej film. Ale tak když vám pěkná sevírka zajišťuje přísun piva, tak zvládnete dokoukat ledacos. Amy Smart jsem ve filmu vůbec neviděl. Možná jsem se byl zrovna vychcat. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (7)

  • Herečka Jordana Brewster se zde objevila v jedné scéně, kde je ukázána jako jedna z hereček, se kterými Ted hrál. Tato scéna ale byla také vystřižena z konečné verze filmu. (HappySmile)
  • Jako hvězdný host se zde objevil David Daskal z show Average Joe - Hawaii (2004). Mihl se ve 2 scénách - když se Rosie vrací z oběda s Tedem Hamiltonem a v baru, když Peter trefí při šipkách střed. (HappySmile)
  • V jedné ze scén na začátku filmu, kde kamera přejíždí sem a tam z Teda na Peteho, sedí Pete u večeře s knihou. Ta je nazvaná "A Good Man is Hard to Find" (Dobrého chlapa je těžké najít), což je krátký příběh napsaný Flannerym O´Connorem, prominentním katolickým autorem žijícím na protestantském jihu v malém městě podobném tomu, kde bydlí Pete a Rosalee. (HappySmile)

Súvisiace novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (viac)

Reklama

Reklama