Reklama

Reklama

Hra na oliheň

(seriál)
  • Južná Kórea Ojingeo geim (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(18)

Stovky hráčů na mizině přijmou zvláštní pozvánku na dětskou hru. Uvnitř na ně čeká lákavá cena, ale může je stát život. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (7)

Hra na oliheň (2021) 

Pre niekoho príliš krutý, pre iného veľmi násilný výsmech západnému spôsobu života sa vydaril. Nebyť povinnej Netflix demencie keď sa v hre objaví (úplne nečakane) muž ktorý uctieva katolícku vieru a ďakuje Bohu za to že prežije niekoľko kôl a toho že víťaza nakoniec vyhodia pred mužom ktorý v meste (úplne nečakane) hlása katolícku vieru (v Kórejskej republike je iba 26% kresťanov, ale kopať do nich to je to jediné čo si liberálny neofašistický hnoj dovolí) a pochopiteľne povinnej LGBT vsuvky keď biely bohatý tučný muž zatúži po fajke od teenlook mladého aziata sa táto kórejska verzia Escape Room môže pýšiť tým, že korektnosti dala košom viac ako by človek čakal. Vyníkajúcich momentov tu bolo viac ako dosť a chápem aj rozhorčenie značnej časti ľudí, ktorých hodnoty sú podobne ako tie moje niekde inde ako v peňaženke a na bankovom účte ale tento seriál je odrazom spoločnosti ako takej a to čo ju čaká. Hodnoty mladej generácie sú totižto niekde inde a ktovie koľko hulibrkov obšťastnilo svojich profesorov aby sa nakoniec zamestnali povedzme aj v českom Netflixe, že??? Jeden z mála seriálov, ktorý sa stal svetovým fenoménom zo dňa na deň a upútal aj mňa, avšak pozeral som ho 28 dní a sú seriály ktorých sériu s rovnakým počtom epizód a rovnako dlhými epizódami zvládnem za deň či dva. Jedno z najpríjemnejších prekvapení tento rok. ()

Muž s deštníkem (2021) (S01E03) 

Mohlo to byť na plný počet, ale hysterka na hajzly, sexuálne obťažovanie a šikana v detstve nesmeli chýbať, takže za korektnosť tradičná hviezdička smerom nadol. ()

Drž se týmu (2021) (S01E04) 

Na scénu z ubytovne sa pozeralo naozaj ťažko napriek tomu že bola doteraz jednou z najlepších, proste dobre akurát tak k vyvolaniu epileptického záchvatu ale svoj efekt to splnilo. A klobúk dole že aspoň kórejjsky Netflix nereprezentuje libtdárdnu verziu o svete kde by ľudia mali umrieť deň potom ako odídu na dôchodok a prestanu byť pre spoločnosť užitočný. Nepotešilo ani prerušenie epizódy uprostred deja, ale to je teraz zvykom. ()

Férový svět (2021) (S01E05) 

Povinná hviezdička nadol je za urážanie a šírenie nenávisti zo strany ľudského odpadu spoločnosti z Netflixu na adresu muža, ktorý sa modlí k Bohu. Najlepšie na tom je, že to zaostalé hovädo ktoré uráža ľudí čo veria v Boha verí že v prírode načerpá pozitívnu energiu, decku zavesí nad hlavu lapač snov a nábytok v izbe poukladá po vzore akéhosi fengšuj...tak drbnutých je väčšina ľudí, najviac práve tí ktorí o iných tvrdia ako strašne im drbe a ak na to človek poukáže ešte sa cíti dotyčný jedinec s poslabším intelektom urazený. Linka s obchodom s orgánmi je vítaným spestrením a tie články v slovenských denníkoch o tom aký strašný je tento seriál a ako kazí mládež. Skaziť niečo čo už západným spôsobom života skazené je nejde. Avšak dotácie z Netflixu pre bulvár sa niekde musia ptejaviť, v tomto prípade - ak sa kupujú novinári - to nie je korupcia ale motivačné...Pre Krišnu živého, čom tak strašne ľudzom v lebkoch dziga??? ()

Kganbu (2021) (S01E06) 

Nádherný výsmech do ksichtu libtdárnej spoločnosti. Dôchodca zotrie celú túto chorú spoločnosť a samotný Netflix si neuvedomuje ako zotrel sám seba. Jedinými hráčmi, ktoré hrali férovo boli klitorisáčky. Feministky všetkých krajín spojte sa!!! Aký to paradox s porovnaním ako v jednom nemenovanom South Parku všetky sebavedomé alfasamice ohovárajú deti inej rodiny. Pochopiteľne všetci muži sú hajzli a aby sme sa vrátili k najobľúbenejšej téme feťákov z Netflixu, pastor ktorý sa modlil k Bohu zakiloval svoju ženu a dieťa pochopiteľne zneužíval. Aký to paradox k vedúcim detských táborov či už v Čechách alebo na Slovensku, ktorí svojich zverencov zneužívajú a hrajú sa na skautíkov spätých s prírodou a sú, pochopiteľne, odporcovia viery. Krutý direct do vlastnej tváre a vlastného obrazu spoločnosti, ktorú sa akože jediný libtdárdi snažia zmeniť na lepšiu... ()

VIP (2021) (S01E07) 

Opäť to nebolo zlé, ale...jedna hviezdička ide dole pochopiteľne za pánbičkára, pretože to tam aj tak preložil český prikokot libtdárdny ktorý sám húlil kockoty na niektorej z pražských univerzít aby si teraz myslel aký je chytrý keď drie pre pojebaný Majkrohard. Takéto zdegenerované hovädo nikdy nebude siahať dnešnej generácii nad 60 rokov ani po členky. Aby to český bratia, ktorým už z júezéj prdelí netrčia ani len kokotníky nebrali ako nenávisť medzi národmi, húličov amerických kockotov máme aj v Medickej záhrade, v Blave né či pred Ministry of Kefun...nebolo žiadnym prekvapením že tú, ktorú si nik nevybral tam ostala ani to že sa 69 zavesil, takže epizóda by mala 4* a za libtdárdny kreténizmus o jednu menej...Ave Cézar, Veľký Brat Vás vidí... ()

Bílý kůň (2021) (S01E08) 

Neuveriteľne krutý obraz dnešnej spoločnosti, ktorý v hlasovaní jedného zo slovenských denníkov, ktorého som sa zúčastnil priniesol filmu až 45% v hodnotení katastrofálny pri odpovedi na otázku ako tento seriál hodnotíte. Z pochopiteľných dôvodov. Ja ho však beriem ako krutú satiru dnešnej doby (pretože dobrých ľudí je čím ďalej tým menej) a prekvapilo aj to že do finále nakoeniec neputuje žiadna žena. Pre mňa najväčší zvrat v deji ktorý sa v niektorých momentoch dá veľmi ľahko predvídať. ()

Súvisiace novinky

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (viac)

Fanoušci Marvelu pociťují únavu, tvrdí nová studie

Fanoušci Marvelu pociťují únavu, tvrdí nová studie

20.11.2022

Až třetina fanoušků Marvelu cítí únavu z konstantního přílivu nového obsahu do kin a na streamovací službu Disney+. Spolu s tím ale většina fanoušků rovněž zhlédne každý Marvel projekt, který vznikne… (viac)

Seriál Star Wars: The Acolyte rozšiřuje obsazení

Seriál Star Wars: The Acolyte rozšiřuje obsazení

09.11.2022

Zatímco v těchto dnech na Disney+ stále ještě bojuje o diváckou přízeň Andor, což se mu podle vesměs pozitivních reakcí diváků poměrně dobře daří, mezitím už začíná i natáčení jednoho z dalších… (viac)

Reklama

Reklama