Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šikovný hráč Eddie a jeho kamaráti dajú dohromady 100000 libier v nádeji, že ich Eddie dokáže počas kartovej hry slušne rozmnožiť. Narazí však na profesionálov a tak majú Eddie s kamarátmi namiesto výhry na krku dlh pol milióna libier. Keď ich do týždňa nezoženú, budú mať veľké problémy a tak vymyslia rafinovaný plán - olúpiť lupičov, ktorí sa chystajú olúpiť drogových dealerov. Bláznivá jazda londýnskym podsvetím sa môže začať. (RTVS)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (873)

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

No mám dost silnou tendenci srovnávat s novějším Podfu(c)kem, který jsem mimochodem viděl dříve. No a označil bych tento film jako mírně lepší. Hlavně po stránce scénáře, protože je tu spousta vtipných až absurdních situací. A ač je děj trošku překomplikovaný obrovským množství vedlejších postav, tak mi nečinilo větší problém se v něm zorientovat. Stopáž byla zvolena tak akorát a film neměl nějaké větší množství slabších pasáží. Po stránce režie, to bylo mistrovské. Po stránce herecké velmi dobré. Film se mi zkrátka líbil, a to tak že velmi. S plným hodnocením bych tady byl však opatrný. * * * * P.S. Ten konec byl perfektní, ovšem kapku více očekávaný, ale to vůůůbec nevadilo. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack John Murphy: 1. Hundred Mile High City ,2. Hortif**Kinculturist - Steven Mackintosh ,3. Police And Thieves - Junior Murvin ,4. Spooky - Dusty Springfield ,5. Muppets - P.H. Moriarty/Lenny Mclean/Victor McGuire ,6. The Boss - James Brown ,7. Walk This Land - E-Z Rollers ,8. Blaspheming Barry - Lenny Mclean ,9. I Wanna Be Your Dog - The Stooges ,10. It's Kosher - Jason Flemyng/Stephen Marcus ,11. Why Did You Do It - Stretch ,12. I've Been Shot - Steve Sweeny/Frank Harper ,13. Oh Girl - Evil Superstars ,14. Guns 4 Show Knives 4 A Pro - Nick Moran/Dexter Fletcher ,15. Zorba The Greek - John Murphy/David Hughes ,16. The Payback - James Brown ,17. It's Been Emotional - Vinnie Jones ,18. 18 With A Bullet - Pete Wingfield ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Dynamicky a expresívne natočený film plný razantných filmových sekvencií, sprevádzaných rockovou hudbou, pojednáva režisér s tarantinovskou záľubou v rafinovane estetizovaný násilia. Dielo však trpí nezvyčajne veľkým prebujneným počtom postáv a dejových zvratov, postavených na sériu omylov a zámen. Režisér Guy Ritchie v dynamickom a expresívnym vizuálnom štýle okato ťaží z úspechu čiernych komédií. Britský film Zbaľ prachy a vypadni sa objavil odnikiaľ a vzbudil po celom šírom svete mierne pozdvihnutie. Neznámy scenárista a režisér Guy Ritchie nakrútil s neznámymi hercami sviežu zmes toho najlepšieho z dvoch kultových filmov: Pulp Fiction a Trainspotting. Či mu odpustíte kopírovanie, je už na vás. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Guy Ritchie, Peter Cattaneo, John Rogers | Hudba: David A. Hunghes, John Murphy | Produkcia: Matthew Vaughtn, Roger Birnbaum, Joe Roth | Distribúcia: PolyGram Filmed Entertainment (UK), Gramercy Pictures (US), Gaumont Film Company (France), Touchstone Pictures (worldwide) | Štúdio: The Steve Tisch Company, SKA Films, Caravan Pictures, Summit Entertainment, HandMade Films | Rozpočet: 1,350,000 $ | Tržby: 25,297,569 $ || Jednoznačne najnápaditejší, najkomornejší kúsok z rodu novodobých, prepracovaných gangsteriek. Nesmrtelné antré Guya Ritchieho do zlatej elity Pánov filmárov. ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Parádní kousek, dnes už možná kultovní. Skvěle obsazené role malých zlodějíčků, v malém, leč výrazném štěku Danny John-Jules z Red Dwarfa (pokud jste ho nepostřehli, je to ten barman co vypráví historku o Rory Breakerovi :)) , vtipy černé až absurdní, za málo peněz hodně muziky a všemu vévodí Vinnie Jones. Filmový materiál, mám-li použít Tylerova slova, jako když celuloid polejete whisky. A super hudba k tomu....Ministr zdravotnictví varuje - pěstování marihuany ve velkém způsobuje ztrátu prstů na nohách:) ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (38)

  • Režisér Guy Ritchie rád pije čaj, proto je v tomto snímku stejně jako v jeho dalších titulech Podfu(c)k (2000) a RocknRolla (2008) tento nápoj několikrát zmíněn. (x_silver)
  • Jason Flemyng žartoval, že bol na nakrúcaní tým najbezuhónnejším človekom, keďže všetci ostatní mali záznam v registri trestov. (Arsenal83)
  • Vinnie Jones byl v době natáčení stále aktivním profesionálním fotbalistou s platnou smlouvu v anglickém týmu Queens Park Rangers. Nepočítáme-li camea dalších fotbalistů v jiných filmech, jde o unikátní počin. (wafc)

Súvisiace novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (viac)

Reklama

Reklama