Reklama

Reklama

Záhady lidské mysli

(seriál)
  • USA The Mind, Explained
Trailer
USA, (2019–2021), 3 h 38 min (Minutáž: 19–26 min)

Kamera:

Cory Popp

Hrajú:

Emma Stone (rozprávač), Maria Bamford
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(10)

Obsahy(1)

Zamysleli jste se někdy, co se vlastně děje ve vaší hlavě? Poučný seriál poutavě vysvětluje, jak funguje mozek, od snění až po úzkostné poruchy. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (3)

Úzkost (2019) (S01E03) 

Jedna z najlepších epizód sérií explained aká bola natočená...občas aj motyka vystrelí a občas aj súdruhovia z Netflixu natočia nezaujatý, pravdivý a poučný diel. ()

Mozek náctiletých (2021) (S02E02) 

Úplne zbytočný dokument o tom že americkí vedci (nečakane americkí) zistili prečo sa teenageri správajú nedospelo. Absolútne neprekvapí že sa tu objaví Gretka či "celebrita" chlapec ktorý sa oblieka ako dievča a od detstva sa pretŕča na Gay Prideoch (aj keď sa v dokumente tvrdí že jeho followermi sú predovšetkým LGBT je jasné že sú to predovšetkým pedofili).  21 minútový dokument neobsahuje ani jedného teenagera, ktorý by bol celebritou preto že sa stará povedzme o ťažko chorých rodičov...skrátka liberálny fašizmus. Poteší fakt že už aj súdruhovia v júezéj zrušili trest smrti pre deti a mladistvých, ten napríklad v komunistickom bububu Československu nikdy nebol, aspoň podľa mojich informácií. ()

Vymývání mozku (2021) (S02E05) 

Mojej obľúbenej témy brainwashingtonu, toho liberálneho, sa týkala táto epizóda, avšak podľa druhej strany je brainwashingované iba republikánske a konzervatívne ľudstvo a pravdu majú iba liberáli. Okrajovo sa spomenú sekty, najviac sa však epizóda venuje pochopiteľne popieračom koronavírusu a nacistom, spomenie sa ďalšia obľúbená téma zneužívanie detí, tentokrát to okultné pri rituáloch. Pravda je vždy niekde uprostred a tak ani moje ironické komentáre netreba brať vážne a doslova. Pri polarizovanej spoločnosti sa vždy nájde priestor pre trochu irónie, aj keď dnes mať iný názor ako liberálny je takmer to isté ako spáchať zločin vraždy... ()

Reklama

Reklama