Reklama

Reklama

Recenzie (5)

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Co se tomuto filmu musí nechat je skutečně skvělá atmosféra sychravých a pustých pláží. Bohužel příběh jako takový je neslaný a nemastný a postavy, i když jsou hrané dobrými herci, tak taky nijak zvlášť nezaujmou. Závěr byl takovej divnej :-) ()

Topco 

všetky recenzie používateľa

„Cainovský trojuholník“ bez atmosféry, potrebného dusna medzi postavami a s prekvapivo nevýraznými hercami: kým Bennett už mala v tom čase za sebou noiry s Langom , Ryana jeho najlepšie úlohy ešte len čakali. Pomyselným víťazom v zmysle „jednooký medzi slepými je kráľ“ sa tu tak ironicky stáva Bickford, ktorý hrá ohrozeného slepého maliara. Noiristov tak maximálne poteší snová sekvencia robená skrz vodný vír. PS: keď si predstavím, čo dokázal taký Hugo Haas s milostným trojuholníkom postáv, je to tu jednoznačne premrhaný potenciál. ()

Reklama

Rob Roy 

všetky recenzie používateľa

Totální noirové béčko. Což nemyslím zas tak hanlivě, protože s tou krásnou stopáží to má sympatické tempo. Směšná zkratkovitost, chemie nula, herci/postavy (Robert Ryan!) nevýrazní, kulisy studiové, hudba otravná...Renoir byl asi vděčný za to, že mohl ve Státech vůbec točit. ()

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Zajimava Martha Hyer, kterou moc neznam, v jasnem a strucnem paperbacku, jaky prectete v lete u rybnika na jeden zatah... Vsechny figury v pohode, pribeh jasny, stopaz idealni. Navic Joan Bennett, na kterou je vzdycky radost kouknout...mne to sedlo. :-) ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama