Reklama

Reklama

Stará láska nehrdzavie

  • Česko Stará láska nerezaví (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Molly De Moraová (Paula Marshallová) sa chystá na svadbu s ambicióznym politikom Keithom Marksom (Jamie Denton) a jediné, čoho sa desí, je, že sa na veľkolepej svadbe stretnú jej rodičia – výstredná herečka Lilly Leonardová (Bette Midlerová) a spisovateľ Dan De Mora (Dennis Farina), ktorí sa síce rozviedli pred štrnástimi rokmi, ale stále sa vášnivo nenávidia. Nedá sa však tomu vyhnúť, hoci „talianske“ manželstvo rodičov v Molly zanechalo hlboké stopy. Obaja si privedú na svadbu aj svojich súčasných partnerov: Lilly slabošského psychoterapeuta Alana (David Rasche), Dan nesympatickú dekoratérku Rowenu (Gail O´Gradyová). Napriek istému napätiu spočiatku všetko prebieha dobre, ale potom sa Lilly a Dan pohádajú priamo na hostine. Molly ich síce vyhodí na parkovisko skôr, ako príde k najhoršiemu. Tam hádka pokračuje, ale má nečakaný záver – ostrá výmena názorov sa skončí vášnivým bozkom a divokým milovaním v aute. Pred ostatnými síce predstierajú, že sa nič nestalo, ale v noci sa dohovoria a zmiznú z hotela, aby si poriadne užili. Keith sa obáva škandálu, ktorý by ho mohol poškodiť pred blížiacimi sa voľbami. Trvá na tom, aby ich našli skôr ako paparazzo Joey Donna (Danny Nucci), ktorý sa potuluje okolo hotelu a veľmi rýchlo vycíti príležitosť. Molly mu ponúkne peniaze, ak jej pomôže rodičov nájsť a nebude nič fotiť. To nie je také jednoduché, pretože skúsená Lilly pohotovo maže všetky stopy. Molly a Joey vďaka šťastne náhode zistia, že dvojica pravdepodobne odišla do svojho obľúbeného hotela Majesty´s. A skutočne ich tam aj objavia. Lilly a Dan sľúbia, že sa vrátia k súčasným partnerom, potom však dcéru s fotografom zamknú v izbe a ujdú. Kým sa uväznení prenasledovatelia snažia oslobodiť a Dan s Lilly vyrazia do obľúbeného baru, Rowena skúsene zvedie Keitha, ktorý ju odviezol domov. Situácia sa ešte väčšmi zamotá v okamihu, keď sa Dan s Lilly opäť pohádajú. Molly zistí, že Joey jej nie je ľahostajný a premýšľa nad tým, či si vzala toho pravého. Ku všetkému sa na scéne objaví Keith s hysterickým Alanom a rozzúrenou Rowenou... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (20)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Slusna komedia o tom, ako manzelia si lezu na nervy, nesmu byt velmi spolu, su rozvedeni, x rokov sa nevideli a aby toho nebolo dost, situacia sa skomplikuje. na tom sa da postavit film, hoci Bette Midler nemam rad, zvysok hercov hral vyborne, dokonca som videl aj Danny Nucciho /Titanic 1997/. 70 % ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu si pomoct, ale mě tento film prostě bavil. Ano, je to úlítlé, B. Midler, ač má na svůj věk krásné nohy, neskutečně přehrávala, ale mě se to prostě líbilo. Film mi přišel dost originální a situace celkem solidně nepředvídatelné. P. Marshall moc hezká, D. Farina výborný. Nasmál jsem se, a to mi přijde na komedii základem. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama