Reklama

Reklama

Sexi Jexi

  • Česko Sexy Jexi (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Phil je závislý – od svojho mobilného telefónu. Nemá žiadnych kamarátov, osobný život ani žiadnu priateľku. Ale jeho status na Facebooku sa čoskoro zmení. Keď mu odíde starý telefón, kúpi si novší model s neočakávanou funkciou JEXI. Je to životná koučka a virtuálna asistentka v jednom. S jej pomocou si konečne začne užívať život a jeho závislosť na mobile postupne slabne. Lenže umelá inteligencia začne zrazu žiarliť a rozhodne sa svojmu majiteľovi poriadne komplikovať jeho milostný život... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (63)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Jexi" reálne ako komédia nefunguje. Prečo? Lebo keby sme tento film rozobrali do detailu, tak tam kopec vecí nedáva zmysel a nemá to šancu v reálnom svete takto fungovať. Čo je aj najväčší problém celého filmu. Predstavme si, že by taká apka skutočne existovala. Ktorá by takto mohla riadiť náš život. Neviem si to predstaviť. V prvom rade, očividne je to funkcia nových telefónov. Reálne by sa JEXI skutočne venovala len Philovi? Nie je v telefónoch iných ľudí? Okrem toho si ju kúpi s novým telefónom. Keby možno dostal telefón s prototypom operačného systému, ktorý by mal ešte testovať, tak si to viem reálne predstaviť fungovať. Lenže spôsob, akým túto komédiu tvorcovia robili nedáva celému svetu žiadnu logiku. Je to proste príliš pritiahnuté za vlasy a nedáva zmysel. Okrem toho si nemyslím, že Adam Devine bol vhodne zvolený do hlavnej role. Chalan vie robiť komédiu, no reálne nemám z neho v tomto filme pocit, že by sa tu skutočne našiel. Často je jeho výkon dosť strojený a nevie sa reálne v tomto svete pohybovať. Predstavil by som si tam viac asi Setha Rogena, alebo niekoho podobného. Toto moc nefungovalo. Napriek tomu, že sa snaží tomu dať všetko, čo môže. Humor miestami funguje, no potom sú tu momentky, ktoré sú za hranicou môjho chápania. A pôsobí to, že sa nás až zúfalo tvorcovia snažia rozosmiať. Jediné čo vo filme aspoň čiastočne funguje je romantická linka medzi Philom a Caty. Majú medzi sebou dobré momentky a fungujú. Film sa snaží mať dobré posolstvo a chce nám ukázať niečo, z čoho by sme si mali vziať príklad, no nerobí to podľa mňa správnou cestou. Výsledok je ten, že keď to začneme analyzovať, všetko sa to rozsype do peknej hlúposti. Hlúposti, ktorá nedáva žiadny zmysel. Takže osobne film odporúčať nemôžem, no som za to, aby si niekto vzal tento koncept a prepísal to nejako inak. Možno nie nutne ako komédiu. Možno by sa z toho dala spraviť dráma alebo thriller. Potenciál tu je, ale tvorcovia to skutočne chytili za nesprávny koniec. Tento telefón nerobí náš život lepším. Bohužiaľ. Hodnotenie: D ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

S manželkou sme sa na tom teda zasmiali viac než dosť a to je účel komédie, takže fajn štyri hviezdy. Alexandra Shipp je sexi, Adam Devine správne potrhnutý, ale to v podstate v každom svojom filme a Jexi teda "válela"... Potešila malá úloha niekdajšieho Smallville Green Arrowa a samozrejme Peňa perfektný ako vždy aj na mikro priestore. ()

Reklama

IceQueen 

všetky recenzie používateľa

V prvom rade chcem podotknúť, že ide o nenáročnú, sic ľahko mravokárnu zábavu. Sofistikovaný humor, morálne presahy alebo skryté intelektuálne odkazy nehľadajte. Mám dojem, že nízke hodnotenie môže byť čiastočne spôsobené tým, že film slúži ako taký malý výsmech časti obyvateľstva, ktorá bez svojho premúdrelého telefónu ani na hajzel nejde... a podaktorí sa tam našli (vo filme, nie v hajzli). Bože a zaoberať sa reálnosťou takéhoto dielka je sám o sebe vtip. Dokonca som sa párkrát zasmiala aj nahlas a to som potom schopná odpúšťať rôznorodé zbytočné vsuvky, spomeniem napríklad reklamu na nejakého v deji nepodstatného rapera. Takže my s JEXI sme v pohode. Ešte jedna vec, dievčatá, bacha na šuhajov, ktorí so sebou neustále nosia nabíjačku a pri častom nabíjaní svojho aparátu vyžadujú súkromie. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

No konečne nejaká dobrá komédia, ešte k tomu od netflixu. Film je aj tak trochu podľa skutočných udalostí. Lebo fakt, asi polovica obyvateľov tejto planéty je závislá na svojich smartfonov. Film Jexi pobavil, zároveň to nebol mobil od apple alebo samsungu, aj keď narážky na oboch výrobcov tu boli, dobre že si tvorcovia vymysleli vlastnú značku. Ubehlo to celkom rýchlo a ja som sa fakt bavil, možn, ak by bol dabing a trochu lepší dej bol by to aj na plný počet. Už som ho dlho neudelil. Netflix, konečne dáva svojim divákom dobré výtvory. 4* ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

"Jsem tvůj špinavý telefonek." U mě by Jexi neuspěla, nesnáším, když na mě věci mluví, takže bych jí to udělal do vstupu na sluchátka  a poslal ji do prdele. Ač Jexi fakt zábavně hlásí, nabyl jsem dojmu, že potenciál nebyl využit ani z poloviny a příběh se zbytečně stáčel na stranu klasické romantické komedie, což mu uškodilo. Potěšila Charlyne Yi. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama