Reklama

Reklama

Mythic Quest: Raven's Banquet

(seriál)
Trailer
USA, (2020–2023), 13 h 26 min (Minutáž: 22–37 min)

Kamera:

Mike Berlucchi
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(30)

Seznamte se s týmem, který vytvořil největší multiplayerovou videohru všech dob. Na pracovišti, kde se budují nové světy, rodí se hrdinové a vznikají legendy, se ty nejtěžší boje nesvádějí ve hře, ale v kanceláři. (Apple TV+)

Recenzie používateľa tomashrabek k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2020) (S01) 

V prvej polovici trochu chaotické a tonálne nevyvážené, ale po piatej epizóde, ktorá sama osebe vôbec do zvyšku nezapadá (a pripadá mi zbytočne over-rated) sa to výrazne zlepší a absurdný humor ustúpi dráme. Bonusový diel z karantény je zatiaľ najoriginálnejší karanténny obsah natáčaný cez zoom, ktorý vznikol. Nepôjde asi o žiadneho veľkého nástupcu Silicon Valley, ale má to potenciál. Teším sa na druhú sezónu. ()

Season 2 (2021) (S02) 

Podobne ako pri prvej sezóne sa po dvojici špeciálnych epizód (6 a 7) komédia preklopí do drámy a seriálu to naozaj skvele sedí. Niekto by mohol vyčítať tonálnu nevyváženosť, ja si s týmito postavami (a po novom aj s CW) rád prejdem všetkými emocionálnymi a žánrovými odtieňmi. Jediné, čo seriál stále značne brzdí, je testerská linka (na môj vkus trochu too much on the nose a celkovo pôsobí ako zmluvne vyžadovaný prílepok, ktorý ku zbytku nesedí) a Charlotte Nicdao, ktorej nesympatický prejav a absolútna absencia komediálneho talentu vytvárajú ťaživú guľu na reťazi, ktorú musí zbytok extrémne dobre nacastovaného obsadenia ťahať. ()

Reklama

Reklama