Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa teroristi snažia ovládnuť let Berlín-Paríž, tichý mladý americký druhý pilot sa snaží zachrániť životy cestujúcich a posádky a zároveň nadviazať prekvapivé spojenie s jedným z únoscov. (dixx)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (57)

Jaro_slav 

všetky recenzie používateľa

Fiktivní verze United 93. Až na přehnanou dobu trvání divertu do Hannoveru a nesmyslně zrežírovaný přistání je to úžasnej klaustrofobickej thriller natočenej navíc ve skutečnym kokpitu vyřazenýho érbasa. Potíž filmu je, že se snaží věrně zobrazit práci pilotů a palubní posádky – a tudíž to laikům připadá rozvleklý a nudný. Zkrátka nejsou tam hadi, Liam Neeson, dramatická hudba ani imbecilní dialogy. ()

Adrii 

všetky recenzie používateľa

Konec. Taková byla moje ironicka reakce na konci filmu. Druhe slovo bylo odpad. Dalsi nasledovaly slova jako ztrata casu, zbytecna prace se stazenim filmu apod. Nakonec jsem se preci jen uchylila alespon k jedné hvězdě, ale to pouze za pomerne dobry vykon Josepha Gordona Lewita. A taky proto, ze jsem viděla uz i horsi filmy. ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všetky recenzie používateľa

Unos letadla pojatý dosti originálně..pohled pouze z kokpitu od pilotů..ani jeden záběr z letadla od cestujících.. herecké obsazení dosti nemastné..bouchani teroristů do dveří..které nás téměř nonstop doprovází asi prvních 40 min!!!to se někdo asi posral ne??? Uz jsem to chtěl vypnout..ty zvířata co se chtějí zmocnit letadla..ani nekomentuji...nechápu ..jak může pilot jen tak ledabyle otvírat ty dveře k nim..spoza závěsu by tam dokázal vbehnout kdokoli.. 40% ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Tento pochmúrny film nie je príliš rozsiahly, celý film sa odohráva v pilotnej kabíne. Ale kde sa tento film stane výborným, je vďaka intenzite z desivého scenára. Čo sa mi na ňom páčilo je to, že sa nesnažil vytvárať falošné príbehy alebo hlúpe nápady, ktoré väčšina filmov vkladá, aby mala zábavnú hodnotu. Hlavná postava, aj keď je pod obrovským tlakom urobí to, čo by urobili väčšina ľudí, ktorí sa do tejto situácie mohli dostať. 6/10 ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Filmy z leteckého prostredia majú vždy veľký potenciál, a v tomto prípade Vollrath vsadil na populárnu tému teroristického vyčíňania. Trochu som sa obával, či to neskĺzne to nejakého absurdného akčného žánru, no napokon som rád, že film mal skôr psychologický rozmer a celé to pôsobilo celkom realisticky. Všetko sledujeme len z kabíny pilotov, takže nemáme vôbec predstavu, čo sa dialo v priestore medzi cestujúcimi - čo mi prišlo občas aj ľúto. Trochu nepochopiteľné mi príde to, že sa nikto z cestujúcich nechcel zahrať na hrdinu - obzvlášť, keď museli vidieť, že ich jediné zbrane sú kusy ostrého skla (čo im zvestoval aj samotný Tobias). Ale inak to bolo určite zaujímavé a nervydrácajúce. Čudujem sa však Tobiasovi, že mu prišlo ľúto hajzlíka, ktorý ho síce v jednom momente zachránil, no len pár minút predtým mu zabili partnerku. Osobne by som asi nemal zľutovania... Joseph Gordon-Levitt ako vždy skvelý! 4* ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama