Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nebezpečný terorista Swann (Dennis Hopper) chystá veľkú akciu, ale súčasne je mu na stope aj detektív Ray Nettles (Tom Sizemore), pre ktorého je polapenie Swanna vecou osobnej pomsty. Nedávno prišiel pri výbuchu auta o rodinu a Swann zabil aj jeho najbližšieho kolegu. Nettlesovi sa podarí chytiť aspoň mladú Swannovu milenku, špecialistku na výrobu nukleárnych zbraní, teroristku Claire Manningovú (Jaime Presslyová). Claire však výsluchom odoláva a navyše Swann hrozí, že ak ju neprepustia, bude vyhadzovať do vzduchu v meste jednu budovu za druhou. Svoje hrozby myslí vážne – v plameňoch sa ocitne jeden bar a nastražených bômb je vraj plné mesto. Policajný pyrotechnik Glass (Steven Seagal) hľadá jednu za druhou, aby ich zneškodnil. Napokon sa Nettles rozhodne využiť Claire ako návnadu... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (135)

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Totalna sracka, ktora sa snad nemoze pacit ani jeho zaslepenym ultrafans, ktorym k maximalnemu hodnoteniu staci, ze tam hra Seagal. Najsmutnejsie je to, ze prisla po skvelom Exit Wounds, aj ked bola natocena predtym a nikdy nemala byt uvedena na trh. _edit_ po dlhych rokoch som sa pokusil ten film pozriet si znova, ale nedopozeral som ho. Nic tam nedava zmysel a cele to pôsobi ako jedna velka amaterska zlatanina. Kazdy kto tomu da lepsie hodnotenie ako odpad, by sa mal ist liecit. A asi pôjdem aj ja pretoze to bol znicujuci zazitok. Hodnotenie: minus nekonecno/10. ()

Pohrobek odpad!

všetky recenzie používateľa

Nejhorší film, který jsem měl kdy tu smůlu zhlédnout. Je tu negace všeho, co by mohlo kohokoli na filmu zaujmout. Ještě štěstí, že v poslední době asi probíhá souboj o nejstupidnější scénář a tvůrcům Profesionála se zase nedostává tolik invence, aby byli schopni nějak výrazně zabodovat i v této oblasti. Ve chvílích, kdy se objevuje Dennis Hopper, můžeme alespoň na chvíli, uvažovat o tom, že se jedná o jakési podprůměrné béčko, ale Seagal se svou hvězdnou eskadrou nám tento letmý dojem definitivně vymluví. Kdyby se alespoň bylo čemu zasmát, kdyby alespoň Seagal někoho statečně podřezával, škrtil,dusil,rdousil, bodal, řezal, sekal, cupoval, trhal na kusy,čtvrtil, lámal na kole nebo jenom někomu skákal po krku!To, co tu však předvádí, se nedá nazvat vůbec ničím! Posledním hřebíkem do Seagalovy rakve jsou dialogy, kdyby byly alespoň trapné, aby nás nějak zaujaly, ale toto! Kdybych byl býval viděl film třeba v hotentotštině nebo zulukafrštině, bavil bych se více. ()

Reklama

HiddenDragon 

všetky recenzie používateľa

(bacha spoilery) Dokud je nazivu D. Hopper, je to sice podprumerna, ale sledovatelna krimi o bombach na 2 hvezdy. Jak to ale v poslednich dvaceti minutach veme do rukou Seagal, je to trapne az na pudu, o logice ani nemluve. Kdyby to melo po tom nesmyslnem "vyletu" po radnici, kde Seagal jde ze strechy dolu, pak se rozhodne opet vylezt na strechu, aby se dostal zase kamsi dolu a na konci skoncil opet na strese, mezitim samozrejme zlomil ruku par panakum, tak kdyby aspon byl nejaky opravdu dobry zaver...ale konec je jinym slovem "pšouk". Scenar je fakt nekonzistentni, a pokud se vam dela spatne z filosofickych kecu alá Zen, odectete si i tu jednu hvezdu. Kdyz pripoctu spatnou synchronizaci titulku na ceskem DVD, a to ze na obalu se pise "v Chicagu tika bomba" zatimco se cely film odehrava v San Franciscu, je to spis sranda nez bida k placi. Mimochodem cesky nazev je vysoce prdly, s puvodnim anglickym nema tematicky vubec nic spolecneho a jaksi nevim, koho tim "profesionalem" mysleli. Mozna toho manika kterej vypad oknem, jinak jsem zadnyho profika nevidel. Jedine co me porad fascinuje, ze filmy se Seagalem maji kvalitni a opravdu vyuzity 5.1 zvuk. Maloktere akcnaky vyuzivaji tak pekne vsechny repro. ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Tomuto filmu som sa úspešne vyhýbal už od toho roku 2001 keď bol vyprdnutý do sveta. V tomto "Tikáčovi" sa však zišli dve osobnosti osratého plátna ktorých filmografie som sa pred časom rozhodol napozerať a to konkrétne "režisér" Albert Pyun a "herec" steven Seagal a to bol jediný dôvod si to konečne pozrieť. Už hneď na úvod Pyun predvádza svoju typickú sklerózu multifras v neprehľadne chaotickej scéne s rukojemníkmi kde vybiehajú zmätený vražedný pikolíci policajtom do rany, na záhrade z nejakého dôvodu vybuchujú kríky ( nikoho som hádzať granáty nevidel ) a Seagal v pivnici zisťuje že je to pasca. V ďalšom vývine udalostí pátra traumatizovane drsný/drsne traumatizovaný detektív po šialenom bomberovi s briadkou Dennisa Hoppera, ktorý tvrdí že vyvraždí celé mesto ak neprepustia jeho kozatejšiu polovičku. Sem tam niečo naozaj vybuchne, ale je to obvykle nasnímané tak kokotsky že vidíme len nezmyselne veľké detaily či hornú polovicu ohnivej gule a máme z toho hovno. Seagal v tom období už začínal rapídne naberať kilogramy a podľa strapatého účesu ho zrejme vždy museli zobudiť tesne pred natáčaním scény. Je tu síce "len" za pyrotechnika čo si podľa vlastných slov hľadí svojho remesla, ale nakoniec nejakú bitku dá keď v čiernom odeve v tmavej chodbe zmáruje tlupu špatošov v čiernom. Áno, všetka tá čierna znamená že v kombinácii s idiotským strihom z toho nevidno vôbec nič než Stevenovu hlavu ktorá čnie nad celou tou tmou ako slniečko na rukavičke. A kto boli vlastne tí samovražedný maníci keď to celý film vyzeralo že teroristi sú len štvorčlenná parta. Finále taktiež nesie všetky znaky Pyuovho syndrómu neurčitosti a akútneho nevyemčorobímizmu. Hrdinovia proste len prestrihnú pár drôtov a frajersky odídu chodbou v ústrety zapadnutému slnku. P.S. načo sa v jedinom zábere objavil Ice.T vie asi len Manitú, lebo Pyun určite nie. Bola to fakt kravina. ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Tak tady jsem se asi prudce minul csfd davem a budu možná jeden z mála, kdo dal víc než odpad,případně hvězdičku - mě to ale přišlo docela napínavý. Akorát už si nepamatuju, jestli jsem na to tenkrát nekoukal pod vlivem, to by možná lecos vysvětlovalo...................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (8)

  • Film se natáčel v San Franciscu a v Los Angeles v Kalifornii po dobu 12 dní. (rafix)
  • Původní návrh scénáře byl napsán v roce 1989. (rafix)
  • Dennis Hopper natáčal svoje scény len 1 den, a pri natáčaní sa nikdy nestretol s Tomom Sizemoreom, Stevenom Seagalom a ani s herečkou Jaime Pressly. (Seag)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené