Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • Česko Kickboxer 4: Agresor (viac)
Trailer

Ďalšie pokračovanie kickboxera v hlavnej úlohe opäť so Sasha Mitchelom. David Sloan sa nachádza vo väzení, kam ho dostal vrah jeho dvoch bratov Tonk Poa. David sa dozvie, že mu uniesli ženu a tak sa rozhodne konať. Tajne sa dostane na šampionát kickboxerov do Mexika, ktorý organizuje Tong Poa. David musí skrývať svoju identitu aspoň do tej doby kým nenájde svoju ženu. Finálny boj sa začína... (Jožin)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (74)

vovarano 

všetky recenzie používateľa

Takze takto... som veľký fanúšik kickboxerov a celú sériu som bral ako solídne karate filmy ... až do katastrofy nazvamej "aggressor" ... dej - žiadny, a ešte aj ten žiadny je nelogický /viď prepustime vraha z vezenia aby zachránil svoju ženu a zabil iného vraha .... !!??? / herci? sasha sa tvári ako znudený cyklista ktorému je asi úplne jedno, či svoju ženu zachráni alebo nie /ešte viac citov prejavil k tej malej blondýne/ a tong pao? to čo bolo?? fantomas s maskou tong poa asi jedine... no hrôza strašné ... a ešte som aj teraz zistil že existuje aj piaty diel ... no neviem neviem či sa do neho pustím ... ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Štvrtým dielom sa ku Kickboxerskej sérii vracia Albert Pyun a Sasha "čéče" Mitchell pokračuje tretíkrát v úlohe Davida Sloana, posledného z neviem koľkých bratov, toho času pozvolne černejúci vo väzení. Pokojne hniť mu však nie je súdené, lebo dostane list od notorického čuramedána Tong Poa, ktorý mu tentoraz uniesol ženu. Kouďák teda obratom využije akčnú ponuku od federála a už si to serie do mexika na turnaj organizovaný práve Tong Poom, toho času údajne mocným drogovým bossom. Jasné že je ten film blbý ako učiteľ telocviku, ale je tam dosť akcie a sexu, takže nestíha nudiť a za to má jeden bod. Prevedenie bitiek je vzhľadom k pôvodu filmu väčšinou solídne, mihne sa tu aj nejaká Kapoéra a Sashove kolenačky do hlavy ktorými o pár rokov predbehol Ong Baka. Najlepšia bola ale veselá bitka v bare s prehadzovaním buranov cez okná. To najhoršie bol potom sám ukrutný Tong Po, z ktorého je ešte väčší kokot než minule, jeho vytmelená hlava vyzerá ako žiarovka s copíkom a to obočie musel odkukať od Brežnevovej matky. A ten záver, Cthulhuove husličky, Kouďák vymetie s Tongom slávnostný stôl a ten potom vezme nohy pod pazuchy, happyend! Ešte mal zakričať - "ja sa vrátim ty skurvysyn muhaha", to by bolo dokonalé. Čo už , konce Pyun nikdy nevedel. Ale ako hovorím, malo to ekšn, kozy, frajerského Kouďáka a šialeného mexického drviča hláv. Dá sa. ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Whoa, Kouďáku, ty si vážně kolík, čéče! Nosíš se jak ředitel zeměkoule, používáš důmyslný „převlek“ Stevieho Wondera, ve rvačce v bistru použiješ fintu ve stylu: „Slezte z toho lustru, Donalde!“, ale proč mám pocit, že kdyby si šprt Mark odložil brýle, umlátí tě učebnicí fyziky pro sedmé třídy? Proč u toho byla hudba jak z Carpenterových hororů? Tong Po je Fantomas? Proč jsem se nasmál víc, než u Televarieté s Jiřinkou Bohdalovou? Pane Lamberte, zamkněte prosím synovce v jeho karavanu a zahoďte klíč.. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Začátek nám pěkně shrnuje všechny události, které se staly v prvních dvou filmech. Nejmladšího Sloana pak zastihneme ve vězení. K čemu asi došlo? No, vzhledem k tomu, že pak naběhne na scénu Tong Po, který má ještě divnější masku než obvykle a nehraje ho Qissi, je jasné, že tenhle trouba se jen tak nevzdává. David se dostává z vězení, ale musí se účastnit neveřejného turnaje jen pro zvané. Postava Davida je v každém filmu jiné. Nejprve mentor, pak floutek a teď zhrzený bojovník. Není to zkušenostmi, ale prostě jenom scénářem. Problém je, že i choreografie tentokrát nestojí za nic. Velký propad ve všech ohledech. ()

Matli 

všetky recenzie používateľa

Jednička je klasika a další díly jsem zaplaťpánbůh neviděl. Občas mi přišlo, že koukám na péčko a to nemluvím o celkem hezké a naprosto zbytečné ero scéně. Choreografie bojových scén byla na úrovni rvačky kluků druhé třídy prvního stupně základní školy o zbytek tlející svačiny. Na druhou stranu bylo prima viděl Couďáka v něčem jiném než v seriálu Krok za krokem, ale bitkař to fakt není. 16% ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (8)

  • Po tom, ako Sloan knokautuje Megan (Michele Krasnoo) počas kvalifikačného zápasu, jeden zo stúpencov Tong Poa povie: "Odpracte tú myš!". Je to odkaz na skutočnú ringovú prezývku Michele Krasnoo. (m.a.t.o.)
  • Německá verze filmu byla sestříhána na 77 minut. (Cheeker)
  • V původních filmech Kickboxer (1989) a Kickboxer 2 - Cesta zpátky (1991) hrál postavu Tong Poa herec Michel Qissi. V tomto pokračování jej však vystřídal Kamel Krifa. (mzss1)

Reklama

Reklama