Reklama

Reklama

Kickboxer David chce pomstiť smrť svojho brata aj priateľa, ktorých zabil bezcitný zápasník. Druhý diel filmovej série je ďalšou vstupenkou do arény, kde sa konajú brutálne súboje v kickboxe.
Zmrzačený bezcitný a surový zápasník Tong Po nedokázal zniesť porážku od Američana Kurta Sloana, a tak ho po víťaznom zápase brutálne zavraždil. O tom sa dozvie Kurtov mladší brat David, ktorý vedie v Spojených štátoch rodinný podnik – telocvičňu, kde učí mladých zápasníkov bojové umenia. Keď Tong Po zabije v zápase Davidovho najtalentovanejšieho žiaka Briana, David to už nevydrží a rozhodne sa vražednému monštru pomstiť, hoci vo svojej podstate filozofiu pomsty neuznáva. Vyzve thajského kráľa arény na boj na život a na smrť... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (101)

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Druhý Kickboxer sa musí zaobísť bez Jean-Clauda ktorého nahradil Sasha "Kouďák" Mitchell ako tretí brat Sloan a réžiu zas prebral Albert "Roztrúsená Skleróza" Pyun. Výsledok tejto spolupráce je totálne stupídne videobéčko počiatku 90-tych so všetkým čo k tomu patrilo, vrátane záporákov Matthiasa Huesa a Cary-Hiroyuki Tagawu. Tí ma však sklamali lebo Hues tu je kretén čo hneď dostane na prdel a Tagawa zas len tára niečo o pomste z druhej ruky. No a tak vypália Koudymu telocvičnu a on potom chvíľu smutne chodí okolo za doprovodu gýčovito hnusného cajdáku až kým mu blbú náladu nezatrhne majster Xien. Ten ma celkom bavil, lebo oplýva nezvyklou dávkou sabareflexie keď vypráva rôzne nezmyselné pomätené bájky o nosorožcoch, dážďovkách a žirafe v roláku. Najlepšie bolo ako mu hrdina povedal - "viete že ste čím ďalej senilnejší?", majster ho potom zhodil na lane z baráku a ženská v okne pred ktorým sa zastavil hlesla - Ježiši, ťahaj do hajzlu debil"! Srandu proste oceňujem. Okrem majstra sa v dvojke opäť vracia aj thajský drvič Tong Po, lebo jeho predstaviteľ Michel Quissi na rozdiel od kolegu Van Damma žiadnu kariéru akčnej hviezdy nerozbehol, takže mohol byť rád za repete jeho jedinej pamätihodnej úlohy. Scenár však robí debila aj z neho, je jedno ako šialene sa tvári a púli oči. Finálny súboj sa moc nepodaril, hrdina najprv brutálne schytáva až je komplet krvavý, potom mu však majster povie že kohút ešte nezakikiríkal ( bez srandy) a on s uvedomím že tma je niekedy jasnejšia než svetlo zmasakruje copáča aj poslepiačky. Až mi bolo Tonga ľúto že furt skončí ako chuj ani nevie prečo. Celkovo sa to dá pozerať, ale viac ako dve nedostane. ()

gezko odpad!

všetky recenzie používateľa

Chudák Tong-po. Zase sa na konci nechal zmlátiť do bezvedomia. No čo je to za život. Najskôr Van Dame, teraz čéče Cody. Cssss. Tak tupý film som teda dávno nevidel. Chýba tomu svižnosť, ladnosť a hlavne Jean Claude. A to vysvetlenie, že po víťaznom súboji v jednotke zabili Van Dama? (teda jeho postavu?) To tu asi niekomu ušiel vlak. Proste trápnosť nad trápnosť. ()

Reklama

Sfinkter 

všetky recenzie používateľa

Na tyto snímky už bude samozřejmě zírat jen mně podobná generace, která mládí trávila v 90. letech a nebude si na těchto "klasikách" hledat zbytečné chyby. Nicméně: s jedničkou nesrovnatelné, potěšila přítomnost Xiana a Tong Poa, fighty velmi slabé a finále bohužel absolutně nejslabší. Sasha do této role zbytečný, scénář nulový. Navíc v českém dabingu hlavního záporáka jmenují jako Tong Pao, takže máte neustále reminiscenci s Kung Paem z čínského bistra. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Jediné čemu Mitchell jako nástupce Van Damma tvrdě nakopal, byla bohužel kvalita. Historka je tak mizerná až je skoro komická, toté platí o hereckých výkonech a ani ty souboje za moc nestály. Doufám, že v dalším dílě někdo zabije Mitchella a před kameru nastoupí nějaký další bratr Sloan, a dá si přitom záležet, aby nedopadl stejně jako Kickoboxer 2. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Sasha Mitchell sice není JCVD, ale celkem se mu podařilo do role vžít, i když jeho mentorskou roli v tak mladém věku mu asi jen těžko budete věřit. Příběh je celkem klasický, ale nemůžu říct, že by nebavil. Je zde myšlenka těch bohatých a zlých, proti chudším, ale o to bohatším na srdci. Třetího Sloana vede vlastně také určitá touha po pomstě, ale hlavně snaha dokázat, že čest má svoje místo a svůj smysl. Proč bojovat, když může učit? Sám si na tuhle otázku bude muset odpovědět. Je to fajn film, ale u toho zůstává. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (12)

  • Počas úvodných titulkov je možné vidieť Davida (Sasha Mitchell) spolu s jeho dvoma bratmi, sú to však úplne iní herci, ako tí z prvej časti. (beso74)

Reklama

Reklama