Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(viac)

Recenzie (117)

monolog odpad!

všetky recenzie používateľa

Co se děje v tomhle "seriálu", to je až neuvěřitelný, skupinka cvoků a úchyláků se nechává polívat hovnama, jí a poté zvrací živé zlaté rybky, prohání se kde to jen jde nahá, mrzačí sebe sama na sto způsobů a spoustu jinejch nechuťáren a volovin a tváří se, jak je to nádherný a zábavný a sranda. Ale ve skutečnosti je to jen hloupost. A nejhorší je, že lidé se svou touhou po šmíráctví to sledují a baví se u toho a taky to napodobují a obvykle špatně dopadnou. Ale tohle je jen zavrženíhodná a nechutnější reality show. Je zvláštní, že dneska je slavnej opravdu kdokoliv, od nějakýho kuchaře z Vyvolených až po posledního špatnýho herce, který se zvýrazní pomocí masochismu. Mně upřímně řečeno stačily dva díly, abych si uvědomil, že to není směšný a že je to spíš k pláči. A že počáteční šok rychle vystřídá jen nechuť. ()

ASSBURGER 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne najšialenejšia americká show ktorá kedy existovala aj existuje. Proste triky ktoré tu sú by som nikdy nedokázal spraviť bez toho aby som v sebe bud nemal adrenalin alebo neviem čo ! Proste klobúk dole títo páni majú u mňa pochvalu ako ešte nikto iný. Síce sa dá povedať že majú veľkú konkurenciu čo sa týka Dudesons ( podobné tomuto),ale nemajú chytľavý úvod ako (Zdravím,som Johny Knoxville,vítajte v Jackass). Proste kaskadérske kúsky ktoré si zaslúžia môj obdiv ale aj obdiv iných ľudí verte tomu že tieto kúsky by nikto lepšie spraviť už nemohol. 5/5 ! ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ľudia, ktorí zrejme patria na psychiatriu dostali svoj priestor v televízii a totálni masochisti, šialenci, zvrhlíci a iní šialenci ich v tom podporujú, možno ani nie šialenci, ale škodoradostní ľudia a ľudia zabávajúci sa na cudzom určite. Keď ľudia nepoznajú hraníc v normálnosti, slušnosti a dobrých veciach, tak to dôjde až sem. Naozaj sa čudujem, kam až môže bláznovstvo zájsť. Som za rôzne frajeriny a bláznovstvá a niekedy extrémnu zábavu, ale keď je niečo príliš, tak je to príliš. Naozaj, ak sa na niečo hodí zákaz vysielať a robiť, tak je to toto! Možno majú vysoký prah bolesti, možno sa z toho dostanú, ale keby tam niekto zomrel, sranda by ich prešla! Naozaj katastrofa! ()

pugs 

všetky recenzie používateľa

,,Hi, my name is Johnny Knoxville, Welcome to the Jackass". Legendárna hláška, ktorá sa používa v seriáloch, ktoré parodujú. Skupinka bláznov, ktorí nevedia čo od dobroty a tak sa nechajú polievať hovnami, prdieť si do xichtov, dávať si elektrošoky, behať nahý po meste alebo sa proste hádzať o stenu? Toto sú tý praví JACKASS, ako ich máme radi. Pre mňa aboslútne skvelý seriál, a vždy sa pri ňom zasmejem. PS: Steve-O rulezz. 10/10 ()

kurcatovium 

všetky recenzie používateľa

Pošuci! Nic jiného se o lidech, kteří Jackass tvoří, říct nedá! Občas se člověk zasměje, když vidí, co tam dělají. Většinou však jen kroutí hlavou nad tím, jak je "taková pí*ovina" napadla? A proč to vůbec dělají? Nepochopitelné... Proč se nechá třísknout mnohakilovým kladivem do rozkroku? Není nemocný? Pravděpodobně ano. ()

Galéria (8)

Súvisiace novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (viac)

Reklama

Reklama